GuLL1v3R Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Am nevoie de o presa pentru lant, am dat lanțul jos si acum trebuie montat cel nou doar ca cine trebuia sa ma ajuta nu mai poate si ca am nevoie de un coleg care are scula respectiva si se poate deplasa pana in zona Rahova (contra cost evident). Motocicleta este un R6 2001. Editat Aprilie 28, 2017 de GuLL1v3R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 te ajut eu dar diseara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 28, 2017 Share Postat Aprilie 28, 2017 Nu stiu cum va apucati unii asa de treburi ca mai apoi sa cereti chestii de genu pe forum ca sa terminati operatiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GuLL1v3R Postat Aprilie 28, 2017 Autor Share Postat Aprilie 28, 2017 Vrei sa stii povestea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate