cionn Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ziua bunaDaca e cineva din Iasi care are un tenere xt660z si e dispus sa ma lase sa-i urc in sea sa vad cat e de grav la inaltimea mea de 1,77, daca ajung in vreun fel cu picioarele pe pamant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Locatia Baicoi, Dorohoi sau Ohaba? Vezi ca dupa gsr pe sosea o sa ti se para putoarea lumii.. in oras +fun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ziua buna Daca e cineva din Iasi care are un tenere xt660z si e dispus sa ma lase sa-i urc in sea sa vad cat e de grav la inaltimea mea de 1,77, daca ajung in vreun fel cu picioarele pe pamant. https://www.facebook.com/dexterush?fref=pb_other daca te intereseaza, eu te pot ajuta cu o proba pe 'copie' italiana a xt660z, Aprilia Pegaso Trail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ziua buna Daca e cineva din Iasi care are un tenere xt660z si e dispus sa ma lase sa-i urc in sea sa vad cat e de grav la inaltimea mea de 1,77, daca ajung in vreun fel cu picioarele pe pamant. 1,79 cm si Tenereu coborat cu 5 cm - ajung numa bine. Daca ai drum prin Cluj hai sa-l incerci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Omul vrea la' Iesi', Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 Ma dadeam om bun cu Tenere...se pare ca nu mi-a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cionn Postat Mai 9, 2017 Autor Share Postat Mai 9, 2017 Locatia Baicoi, Dorohoi sau Ohaba? La Iasi d-le, la Iasi.Caut un om in Iasi Ma dadeam om bun cu Tenere...se pare ca nu mi-a mers Ti-a mers, dar la mine nu e chiar aproape ziua in care ajung la cluj. Multumesc oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
drapeanu Postat Mai 9, 2017 Share Postat Mai 9, 2017 (editat) De ajuns ajungi, dar nu cu ambele picioare - tre sa fii atent pe offroad unde te opresti (intentionat sau nu) sau la intoarcerile in panta. 1.76 si am de 5 ani Tenere. Editat Mai 9, 2017 de drapeanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Fieratania se poate cobora , atat din telescoapele fata , cat si din central . La 1.77 , nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ziua buna Daca e cineva din Iasi care are un tenere xt660z si e dispus sa ma lase sa-i urc in sea sa vad cat e de grav la inaltimea mea de 1,77, daca ajung in vreun fel cu picioarele pe pamant. Nu stiu daca te ajuta, dar langa Autocenter in Pacurari e un magazin cu piese de tractoare. Proprietarul are/avea un XT660z si a fost "om bun" - m-a lasat sa il probez. Spre rusinea mea nu mai am datele de contact. Mobra a fost cumparata de noua de la Madras, deci poate iti pot da ei ceva informati. Pentru mine a fost "no go". Utilajul mi s-a parut inalt, greu si prea off-road pentru necesitatile mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cionn Postat Mai 10, 2017 Autor Share Postat Mai 10, 2017 Multumesc, am gasit deja un binevoitor si am fixat o intalnire.Si eu simt ca TNR-ul poate fi putin cam mult pentru mine dar vreau sa-l incerc, sa-mi iau gandul de la el si sa raman focusat sa-mi gasesc un transalp 700, mai aproape de skillurile si obiceiurile mele. Poate dispar doar la un prim contact atractia pentru autonomia si kilogramele tnr-ului in balanta cu inaltimea si vibratia monocilindrului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Mihasan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) Multumesc, am gasit deja un binevoitor si am fixat o intalnire. Si eu simt ca TNR-ul poate fi putin cam mult pentru mine dar vreau sa-l incerc, sa-mi iau gandul de la el si sa raman focusat sa-mi gasesc un transalp 700, mai aproape de skillurile si obiceiurile mele. Poate dispar doar la un prim contact atractia pentru autonomia si kilogramele tnr-ului in balanta cu inaltimea si vibratia monocilindrului. Ca posesor de Transalp de 700 iti spun ca lipsa vibratiilor nu e atuu-ul acestei motociclete. Cand iei decizia, nu lua la Transalp-ul de 700 ca un avantaj faptul ca e in doi cilindri si nu vibreaza. Vibreaza altfel fata de un monocilindru e adevarat (am avut F650 ca referinta), dar vibreaza tare si se simte la drum lung. Editat Mai 10, 2017 de biohazardousguy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate