r00lex Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Salutare Este in Iași cineva care face copii la chei de moto?este vorba de r1 2002-2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darky Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 In parcare Kaufkand Nicolina este o "ghereta" care face orice tip de chei. Mai era in Carrefour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 E cu cip sau fără? Intreb baietii de la Kaufland si iti spun cat te costă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Mai 13, 2017 Autor Share Postat Mai 13, 2017 Bănuiesc ca e cu Cip..ca sa fiu mai precis,vreau sa iau un r1 care are doar o cheie si voiam sa vad cam cât ar ajunge sa-i mai fac una..daca esti prin zona sau ajungi strica o întrebare cam cât ar fi cu Cip si cât fără si dau un mic la Kauffland cand ajung prin Iași Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 Raspunsul a fost ca nu poate sa dea un cost pana nu vede exact modelul de cheie. Si ma gandeam ca ma lipesc la o portie de mici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 liv key 0752 112 112 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 13, 2017 Share Postat Mai 13, 2017 liv key 0752 112 112 Confirm. Lucreaza bine la un pret mai bun decat baietii de la Kaufland. Il gasesti pe Cuza Voda sau la telefon. https://goo.gl/maps/4snQ8n1HNfH2 Eu am copiat la el si "cipuirea" am facut-o eu acasa. In Iasi nu prea stiu pe cineva care sa "cipuiasca" chei moto, si am cautat. Asta acum vreo 2 ani, acuma nu mai stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
r00lex Postat Mai 14, 2017 Autor Share Postat Mai 14, 2017 Am să-l sun maine ..fain nr de telefon Multumesc de ajutor,drumuri bune!🏍 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Mai 16, 2017 Share Postat Mai 16, 2017 Salut. La băieții de la Kaufland, care-i aceeași prăvălie cu cei din Felicia, costa 250 lei cheia cu tot cu CIP pentru un Deauville: 160 lei cipul, 90 cheia bruta. Mie mi-a mutat cipul de pe o cheie pe alta si m-a ajuns cred ca la 150 lei. George, sanchiu pentru pontul cu nenea de pe Cuza Voda. E prăvălia de vis a vis de poștă care e mereu închisă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 17, 2017 Share Postat Mai 17, 2017 Aia e, numai ca omul nu sta nonstop acolo, mai umbla pe teren. La telefon raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Mai 18, 2017 Share Postat Mai 18, 2017 liv key e cel mai bun din iasitestat de multe oriam facut si la kaufland sau felicia...cel mai bine a lucrat liv keycum a zis si george sta mai mult pe teren pentru ca stie sa deschida multe usi care au cheile pe interior ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate