misionaru Postat Mai 19, 2017 Share Postat Mai 19, 2017 Maine intentionez sa plec din Bucuresti catre Voineasa, urmand sa dorm prin zona acolo unde gasesc (nu am rezervat nimc), urmand ca a doua zi sa merg spre Petrosani, Valea Jiului, Bucuresti. Deocamdata sunt singur. Cineva doritor daca avem, va astept. Avem posibile trasee offroad pe la Voineasa. Nu merg tare pe asfalt, media in afara este undeva la 120 si in localitati undeva la 70-80, plus sau minus. In functie de cine se alatura (sau nu), stabilim si ora de plecare si punctul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 daca nu ai mai fost de mult prin zona o sa ai o surpriza de la obarsie pana pe la groapa seaca(cratere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 sau poti face transalpina,am trecut acum doua zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 sau poti face transalpina,am trecut acum doua zile e deschisa oficial si cat de cat curatata sau faci slalom printre bolovani, copaci, zapada, nisip etc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 20, 2017 Share Postat Mai 20, 2017 Oficial inchisa! Se merge super ok si cu masina! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 se deschide oficial la 1iunie din cate stiu eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate