neo43nity Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 (editat) Buna seara, Circulam dinspre Cotroceni spre Ion Mihalache pe Podul Basarab si am observat un accident (jurul orei 22:30). Motocicleta (din ce mi-am dat seama semana cu un Kawasaki Ninja 636) era cazuta dar intacta si se afla fix pe breteaua ce cobora spre Gara de Nord. Ambulanta era deja la fata locului iar inauntru era cineva, insa nu am apucat sa vad cine / ce stare avea. Are cineva informatii despre acest eveniment? Sanatate motociclistului, sper sa fie teafar.. Editat Mai 22, 2017 de neo43nity Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tornada Postat Mai 22, 2017 Share Postat Mai 22, 2017 Am văzut și eu poliția și încă 2 mobre. Nu am văzut salvarea. Nici moto căzută nu am văzut-o fiind probabil mascată de mașina poliției. Am crezut ca cei 2 motocicliști au fost opriți în trafic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Mai 23, 2017 Share Postat Mai 23, 2017 oricum ar fi, sper sa fie bine riderul ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chemster67 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 (editat) Sunt OK! ))) Editat Martie 15, 2018 de chemster67 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Felicitari! Ceva detalii ne dai si noua? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 De ce va intereseaza detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Detalii simple: a fost grav, cum s-a gresit, ce putem invata din asta, etc. Nu vreau sa devina o dezbatere, ci pur si simplu vroiam sa stiu punctul lui de vedere. Atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george_p Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Sa nu facem si noi ce nu trebuie facut, care oricum le facem pana cand nu ne convingem ca nu trebuie facut, singuri. » Post actualizat in 15 Mar 2018 09:25De ce va intereseaza detalii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Martie 18, 2018 Share Postat Martie 18, 2018 Sunt OK! ))) Troll ? A trecut 1 an de la eveniment ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate