King Of The Road Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Conservar neatent din nou! http://actualmm.ro/accident-in-baia-mare-impact-intre-un-moped-si-o-masina-pe-strada-i-l-caragiale-video/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 Ce dracu se intampla in ultimele zile????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ssk Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 5 azi..... dintre care unu mortal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 aparute pe forum....cine stie cate or fi de fapt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 30, 2017 Share Postat Mai 30, 2017 (editat) duminica,la 40km de baia mare,pe serpentinele din zona,a fost alt accident,pardon,incident.la o adunare de gura casca pe unul din multele viraje din acea zona(Mesteacan) unuia din respectivii raceri i s-a terminat talentul.cum?habar n-am.am doar filmare DUPA.asa ca,sunt destule accidente/incidente pe care nu le posteaza nimeni.in general sa nu se faca de ras si sa fie date uitarii repede.. Editat Mai 30, 2017 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 aparute pe forum....cine stie cate or fi de fapt... es as zice ca cel putin dublu..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Unul dintre userii care mai vine cu info direct de la politie a scris ca fusesera 4 accidente cu moto in Bucuresti in ziua respectiva. Niciunul nu ajunsese pe forum. Deci sunt mult mai multe, majoritatea probabil usoare, cu riderul constient / nevătămat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
King Of The Road Postat Mai 31, 2017 Autor Share Postat Mai 31, 2017 duminica,la 40km de baia mare,pe serpentinele din zona,a fost alt accident,pardon,incident.la o adunare de gura casca pe unul din multele viraje din acea zona(Mesteacan) unuia din respectivii raceri i s-a terminat talentul.cum?habar n-am.am doar filmare DUPA.asa ca,sunt destule accidente/incidente pe care nu le posteaza nimeni.in general sa nu se faca de ras si sa fie date uitarii repede.. Am auzit si eu de acel incident de la un prieten care era prin zona dar nu stiu nici eu exact ce s-a intamplat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Mai 31, 2017 Share Postat Mai 31, 2017 Unul dintre userii care mai vine cu info direct de la politie a scris ca fusesera 4 accidente cu moto in Bucuresti in ziua respectiva. Niciunul nu ajunsese pe forum. Deci sunt mult mai multe, majoritatea probabil usoare, cu riderul constient / nevătămat Doar in sectorul 6 au fost cel putin doua usoare, eu in unul si inca un motociclist cu care m-am intalnit la politie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate