MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Daca vremea tine cu noi, propun o mini excursie la Sozopol. Sunt aprox. 375km. Traseul ar fi urmatorul; Ruse, Razgrad, Sumen, Karnobat, Ajtos, Burgas, Sozopol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Salut. De acolo ma intorc, dar as mai merge si pe doua roti. Plecare dimineata? » Post actualizat in 05 Jun 2017 13:04 Drumul e superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 Întâlnirea in OMV-ul din 1 Decembrie la ora 8.15 Plecarea la 8.30 fix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Eu vin din Pitesti. Stabilim o ora de plecare din OMV Giurgiu? Ex. 9h30? » Post actualizat in 05 Jun 2017 15:49 Intreb pt ca nu vreau A1. Vin pe secundare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 Vreau ca in jur de ora 14 sa fim cazati deja. Ora propusa de tine nu prea este in regula. Este prea tarziu !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Eu am dat un exemplu. Ora evident o fixeaza initiatorul si voi fi prezent. Cazarea unde? » Post actualizat in 05 Jun 2017 16:07 Eu am dat un exemplu. Ora evident o fixezi tu ca initiator al turei si voi fi prezent. Cazare la 11h inseamna ca exista ceva rezervat? » Post actualizat in 05 Jun 2017 16:09 14h cazarea. Scuze, sunt in masina, cum am spus dinspre Sozopol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 Eu zic ca nu este nevoie de rezervare. Suntem totusi la începutul lui iunie. M-am uitat pe booking si sunt destule oferte de single pe la 25 euro. Dar cine doreste rezervare e liber sa o faca. Nu este o problema. Ce vreau eu este sa ne cazam in centrul statiunii. » Post actualizat in 05 Jun 2017 16:13Si aproape de mare. Nu am fost in Sozopol si nu stiu amplasarea hotelurilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Am stat in Sozopol de 2x la Barex Family hotel. Nu e in centru ci in sud, insa cobori ~20 trepte si esti pe plaja (un golfuleţ mişto, e si un beach bar acolo unde mancam ok la pranz), poate v-ar aranja. Si se pot parca mobrele in curte. Editat Iunie 5, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 http://www.booking.com/Share-YMUj0y Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 Bogdan: daca ai fost in Sozopol poti sa-mi spui daca centrul statiunii este departe de mare ??? » Post actualizat in 05 Jun 2017 17:57Mai bine zis hotelurile din centrul statiunii !!! » Post actualizat in 05 Jun 2017 18:07Gata. Am vazut cum arata statiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 (editat) Sunt multe stanci si doar cateva plaje in toata statiunea, in sezon greu gasesti loc pe cele apropiate de centru. In schimb orasul vechi, cu restaurantele de pe faleza, este SUPERB, mai ales seara. Si nici preturile la mancare nu sunt mari. Editat Iunie 5, 2017 de john17 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 5, 2017 Share Postat Iunie 5, 2017 Statiunea e un port intemeiat de greci acum ceva sute de ani. Centrul e langa port si are un pitoresc aparte. E de plimbat o zi intreaga daca-ti place mersul pe jos. Pe langa hoteluri sunt si multe vile care ofera cazare in centru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 5, 2017 Autor Share Postat Iunie 5, 2017 Propunerile tale de hotel sunt ok. Parca Radik e putin mai aproape de centru !!! Sa vedem cati vor confirma si poate facem rezervare. Dar spre sfarsitul saptamanii ca sa vedem si vremea cum o sa arate !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Vin și eu , sper sa avem vreme buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 8, 2017 Autor Share Postat Iunie 8, 2017 Facut rezervare la Apart-Hotel Onegin&Spa. FBogdan: ar fi bine sa-ti faci si tu rezervare. Sa fim toti in acelasi hotel. » Post actualizat in 08 Jun 2017 11:14Pana acum suntem trei: eu, Marius si BogdanKtm. S-ar putea sa vina si MihaiTdm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Am facut rezervare. Ora rendezvous la Ruse? OMV » Post actualizat in 08 Jun 2017 11:38 Omv Giurgiu am vrut sa scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 8, 2017 Autor Share Postat Iunie 8, 2017 OMV-ul din comuna 1 Decembrie. Intalnirea la 8.15 si plecarea la 8.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motosilent Postat Iunie 8, 2017 Share Postat Iunie 8, 2017 Salutare, am facut si eu rezervare, adica merg Bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acvila_neagra Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Sa aveti vreme buna, baieti ! Tura asta ma fofilez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 Ok soimule maltez. Data viitoare !!! » Post actualizat in 12 Jun 2017 12:05In final ne-am strans cinci. Eu, Marius, MihaiTdm, BogdanKtm si FBogdan. Nu a fost nici macar o picatura de apa pe intreg traseul. Foarte misto Sozopolul. De vizitat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Faina tura. Si vremea. Si oamenii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate