Mrider Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Va salut! E prima data cand postez si eu poze dupa una din turele mele Duminica trecuta, pe o vreme perfecta pentru motociclit am incalecat pe mobra si am plecat. Auzisem la tv ca s-a deschis Transalpina si instant m-am decis incotro sa mergem in weekend. Drumul e bun, asfaltul e curat, cu exceptia a 3 bucati de cate 10m unde e pamant si o portiune de +- 1km de off road la bifurcatia de la Obarsia Lotrului spre Sebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M. Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 faina plimbarea, sa tot fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 9, 2017 Autor Share Postat Iunie 9, 2017 Mersi, le astept pe urmatoarele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TanaseGeorgel Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Felicitari, cum de nu te.ai integrat in trupele NATO....glumesc, si cum s.a comportat Fazer.ul fata de 600.le din tura precedenta/ hm...mai e pan' la concediu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 10, 2017 Autor Share Postat Iunie 10, 2017 Mersi. Motocicleta e brici, 10 clase peste 600, alt cuplu, alta poveste. Nu dau trupele NATO pe o tura cu motorul ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RedRat Postat Iunie 12, 2017 Share Postat Iunie 12, 2017 Faina plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 12, 2017 Autor Share Postat Iunie 12, 2017 Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 15, 2017 Share Postat Iunie 15, 2017 Fain motor . Ce toba ai pe el? Nu se vede foarte bine marca din poze și as fi curios, fiindcă arata f bine. Mulțumesc in avans. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 16, 2017 Autor Share Postat Iunie 16, 2017 Multumesc si eu Toba e de la marca Shark, nu e un brand prea cunoscut pe la noi dar eu sunt foarte multumit de ea, am vazut rideri din Germania si Polonia cu tobe de la marca asta. Suna bestial iar din punct de vedere estetic imi place foarte mult cum arata pe motor. Pentru putin Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Iunie 16, 2017 Share Postat Iunie 16, 2017 Multumesc frumos pentru informatii! Spor maxim si plimbari cat mai faine in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 16, 2017 Autor Share Postat Iunie 16, 2017 Mersi la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Superb. Eu as combina un Trasnfagarasan cu transalpina cu plecare in Brasov. Oricum, cu o cazare pe undeva...la mijloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 19, 2017 Autor Share Postat Iunie 19, 2017 Da, este buna ideea. Si eu ma gandeam la asa ceva. Inițial ma gandeam si pentru transalpina sa o fac in doua zile, as mai fi lungit putin traseul sa vizitez mai mult si sa fie totusi mai lejer dar nu am reusit sa plec de sambata asa ca a ramas doar asa de data asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Da, ideea e sa fac traseul relaxat....cu oprri, poze...nu e maraton, e relaxare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mrider Postat Iunie 20, 2017 Autor Share Postat Iunie 20, 2017 Sunt de acord cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate