mihai_virusd Postat Iunie 9, 2017 Share Postat Iunie 9, 2017 Salut baieti, Am incercat azi sa montez suportul de topcase pe al meu TDM, dar nu 'mi-a dat' nicicum. Nu stiu cum acele bari longitudinale se pot prinde pe codita. Codita are doar gauri verticale, niciuna care ar putea sa se imbine cu bratul suportului. Am atasat niste poze. Daca are cineva asa ceva, sau daca a montat cineva asa ceva, va rog sa-mi dati o idee. Multumesc anticipat http://imgur.com/a/DqvQo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4DIKL Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Nu stiu cum este la tdm, dar la Hornet trebuia sa scoti saua si sa prinzi suportii laterali de cadru, acolo unde sunt prinderi dedicate. Apoi trebuia sa scoti manerul de pe codita si sa montezi suportul de placa in locul manerului. Vezi daca ti-am dat vreun indiciu, ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei28 Postat Iunie 10, 2017 Share Postat Iunie 10, 2017 Salut. Cred ca tie iti mai lipseste o piesa sau pisese (cele incercuite). Care se monteaza cu surub in prima gaura din prima poza de la tine. Bara transversala 2 vine peste codita si se prinde in suruburi in gaurile din mijloc. Atasat ai o poza. Sper ca te-am putut ajuta. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iunie 10, 2017 Autor Share Postat Iunie 10, 2017 Mulțumesc pentru răspunsuri. Fierul acela il am. Intr-adevar piesele in forma de L lipsesc. Nu pot să îmi dau seama cum ar poate monta acel fier... Nici nu ar loc și nici suporți prinderi nimic » Post actualizat in 10 Jun 2017 18:33 Salut. Cred ca tie iti mai lipseste o piesa sau pisese (cele incercuite). Care se monteaza cu surub in prima gaura din prima poza de la tine. Bara transversala 2 vine peste codita si se prinde in suruburi in gaurile din mijloc. Atasat ai o poza. Sper ca te-am putut ajuta. Bafta! Andrei, te rog poti sa faci niste poze pe lumina dedesubt, la motocicleta ta? Am vazut ca ai ceva asemanator si tu. Multumesc » Post actualizat in 10 Jun 2017 18:40 Apropo, faina motoreta ai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andrei28 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Acuma iti trimit niste poze pe privat. Scuze pentru intarziere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate