DanInTheMiddle Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 ... ca sa stiu si eu cu cine votez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 nu prea sunt spider men paici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Ce topic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
revo Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 aici e forum de categoria A in special Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 pune macar niste poze fa-ti o prezentare la sectiunea ''motocicleta mea'' , acolo au mai fost prezentate niste Spydere (....cred ca in talon tot la motociclu e incadrat! ) daca cauti in forum, gasesti niste topicuri cu si despre cum de ai ales modelul F3S fata de clasicul V2? sa ai noroc de ea!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Nu sunt prea multe cu 3 roti pe aici. Dar te obisnuiesti tu.... Asfalt uscat si fara incidente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanInTheMiddle Postat Iunie 14, 2017 Autor Share Postat Iunie 14, 2017 Multumesc pentru feedback pana acum. Raspunsuri rapide:* ei spidermanii sunt totusi pe strazi, chair si la Seawolves in WE, ii mai caut* se conduce cu A sau B * F3-S pentru ca am avut un RS-S pentru 10,000+ km si am zis sa fiu mai cool.RS-S era insa mult mai brutal si mai S decat asta nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisoiu Postat Iunie 14, 2017 Share Postat Iunie 14, 2017 Pe strazi sunt, am vazut cativa si in Cluj. Eu ma refeream la forum cand am zis ca nu sunt prea multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate