Dan Ny Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 O nouă ediție a festivalului ARTmania va avea loc în perioada 28-29 iulie 2017, în Piața Mare din Sibiu.Tarja Turunen, Lacuna Coil, Devin Townsend Project, You Me at Six și Riverside confirmate pentru cea de-a 12-a ediție a Festivalului ARTmania, care se întoarce cu un line-up de excepție în Piața Mare din Sibiu. Simfonic, progresiv, heavy sau clasic, cea de-a 12-a ediție a festivalului promite, pe durata a două zile, concerte cu cele mai bine cotate trupe ale momentului, favoriți ai marilor festivalurilor internaționale, un mix de stiluri și genuri, care răspunde așteptărilor celor interesați, an de an, de festivalul de la Sibiu. .....eu cu siguranta voi 'decola' in acea perioada cu directia Sibiu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Se face cazarea 400 pe noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TWD.Grig Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Nu chiar. Am un amic ce detine 2 pensiuni. Tariful este de 17-18 euro/ noapte constant. Totusi nu stiu daca mai are ceva liber in perioada aia dar merita incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Iunie 18, 2017 Share Postat Iunie 18, 2017 Se mai poate incerca si cazare "in gazda". De exemplu, eu am in Sibiu un apartament cu patru camere, din care trei sunt libere, cu bucatarie mare si doua bai. Daca sunt doritori de cazare ieftina, contactati-ma pe PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate