danytm Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Salutare, Avem nevoie de o camera de 21 pentru roata de față la un transalp, ne poate ajuta careva în zona la Herculane sau împrejurimi. Dani 0722143254 Mulțumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 Sunteti doar cu transalpul sau mai multe motoare? Orsova e foarte aproape, dati o fuga la magazinele cu piese auto, poate eveti noroc. A doua varianta, Severin. Eu asa as proceda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Iunie 17, 2017 Autor Share Postat Iunie 17, 2017 Suntem încă 2 motoare, încercăm prima data sa reparam cu valva mecanica camera, oricum cam greu sa găsești camera de moto de 21 la magazine de piese auto, mulțumesc de info, încercăm deja toate variantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Iunie 17, 2017 Share Postat Iunie 17, 2017 In Severin aveti sanse mari sa gasiti ceea ce cautati, doar sa stiti unde. Unul sa mearga prin magazine, altul prin piata. Imposibil sa nu fie ruși prin piete care sa nu aiba tot felul de chestii. Pierdeti vremea doar.... Suntem încă 2 motoare, încercăm prima data sa reparam cu valva mecanica camera, oricum cam greu sa găsești camera de moto de 21 la magazine de piese auto, mulțumesc de info, încercăm deja toate variantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danytm Postat Iunie 17, 2017 Autor Share Postat Iunie 17, 2017 Se poate închide. Am rezolvat. Mulțumim de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 nu merge...scrie mare si pe tub Desi scrie, intr-adevar, pe ele, eu m-am salvat de doua ori cu spray de pana. O data de la Campina la Bucuresti si o data nu mai stiu pe unde. Alte dati n-a tinut. Depinde foarte mult cum e intepata camera. Daca e taiata/rupta/sfasiata n-ai nicio sansa. Sau daca e valva rupta. Dar daca e doar o intepatura merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Ehe...ce bunaciune erea MOBRA...puneai iarba in cauciuc si mereai de numa' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 19, 2017 Share Postat Iunie 19, 2017 Ehe...ce bunaciune erea MOBRA...puneai iarba in cauciuc si mereai de numa' ... Mai in gluma mai in serios, asa am rezolvat o camera taiata la un KTM intr-una din iesirile pe coclauri. Am bagat la greu fan dintr-o capita si omul a ajuns acasa calare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate