ChaosBorn Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Un turism a trecut peste o bordura care era în mijlocul soselei, pe ambele benzi este pelicula de ulei. Am sunat la drumuri și trimit "să acopere cu nisip" mare atenție zona de afla înainte de Milcoiu spre Sibiu!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 up. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Zi si locatia exacta, ca nu o fi secret sau bere nepasssssteurizata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitesti2010 Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Pai daca este pana in Milcoiu, mergand spre Sibiu, inseamna ca se trece de Dedulesti (zona cu micii) apoi o sa apara un OMV pe stanga, si apoi urmeaza Milcoiu. Practic, ar trebui sporita atentia incepand cu OMV-ul. Oricum, daca nu ma insel, se fac si niste lucrari pe drum, tot in portiunea respectiva. Probabil aceasta este si cauza aparitiei bolovanului pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Acum 20 de minute am trecut pe acolo si nu am observat nimic suspect. Or fi curatat deja? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 Or fi curatat deja? ma indoiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 1, 2017 Share Postat Iulie 1, 2017 De ce te indoi daca omul a zis clar ca a trecut p-acolo si nu mai era nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobossus Postat Iulie 2, 2017 Share Postat Iulie 2, 2017 Am zis doar ca nu am vazut, posibil sa fi fost si sa fi trecut pe langa. Pata de ulei nu am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Iulie 2, 2017 Autor Share Postat Iulie 2, 2017 (editat) Or fi spălat...am vorbit și cu politia militară, toată valea Oltului era un convoi uriaș spre București de tehnică militara americană. În plus de asta am tot ținut legătura cu echipa de la drumuri până au găsit locul. Într-o curbă tirul din fata mea s-a oprit brusc, mult fum în fața . Era o mașină care se oprise de-a curmezișul drumului și din care ieșea și fum de sub capotă fix in fața tirului după ce se rotise în propriul ulei. Au coborât mai mult șoferi de au împins mașină pe margine. Un Renault (cred) vișiniu cu numere de Cluj. ....dar, mai mult ca sigur că până să curețe se indreptau înspre zona cu pricina un 929 și un BMW parca, din sens opus, sper că au trecut cu bine. Editat Iulie 2, 2017 de ChaosBorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate