cr1s71 Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Salut! Dupa spalare mi-au aparut niste urme pe capacul alternatorului. Aveti idee daca pot sa fac ceva sa scap de ele? Mentionez ca am verificat si nu sunt urme de ulei, iar motocicleta nu are nicio scurgere. Multumesc, Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Daca dai pe la mine te rezolv eu cu autosol pt portiunea aia sa nu mai cumperi un tub intreg si sa vezi pe urma eventual ca nu functioneaza, cata pasta de dinti pui pe periuta atat ai tu nevoie pt capacul ala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Este coroziune chimica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Iulie 13, 2017 Autor Share Postat Iulie 13, 2017 De la spalatorie, aveti dreptate. O sa dau o fuga pana la paulynos, sunt curios daca functioneaza. Nu ma asteptam sa se intample asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_virusd Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 WD40 cu carpa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 banuiesc ca era si destul de cald motorul.... petele alea de soda caustica sunt mai accentuate in conditii de temperatura ridicata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 WD40, lasi 3-4 minute si apoi freci cu carpa. Iese giugiuc adica iese gras/uns totul si acopera petele tot pe logica asta, daca te supara un nea d'ala cu tuning finut cu vopsea mata, da-ti cu destele pe frunte/fata sa iei ceva sebum si da-i pe vopsea.... plua mai iese fara chimicale grave. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cr1s71 Postat Iulie 22, 2017 Autor Share Postat Iulie 22, 2017 Din pacate nu am reusit sa le scot nici cu WD40 nici cu pasta de polish. Singura optiune pare sa le vopsesc, dar momentan raman asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate