misionaru Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 (editat) ...in functie de vreme. Eu cu sotia si inca un prieten cu un K1200S. Maine la 8:30 la Petrom la Miorita. Cine a ramas pe afara si vrea ceva maine, dati un semn. Atentie, vreme oarecum ploioasa la munte. Editat Iulie 14, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Nu cred ca ai vazut postul meu, in topicul tau, te intrebam daca nu ai chef de un Iezer...dar acum probabil ca e tarziu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Iulie 15, 2017 Autor Share Postat Iulie 15, 2017 N-am vazut, scuze. In orice caz se anunta ploaie, nu as fi mers nici daca vedeam » Post actualizat in 15 Jul 2017 19:03 Si pana la urma, am mers pana la Ploiesti pe DN1, m-am razgandit la cum se vedea inspre munte, m-am intors pe A3 si am continuat pe A2 spre mare pana la Calarasi, Ostrov, Adamclisi cu retur pe la Cernavoda si A2 inapoi. Azi n-am gustat munte. Dar a fost o alegere buna, clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Iulie 16, 2017 Share Postat Iulie 16, 2017 DN 1A e o mizerie, plin de tiruri, gropi, pietris/nisip pe curbe, asfalt denivelat, balegi si tot ce mai doresti. Ce sa mai, o placere. Cu toate astea, parca e mai OK anul asta decat in anii trecuti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate