Sari la conținut

razvano

Membru
  • Număr conținut

    429
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de razvano

  1. Asta fiind unde? Prin Europa libera este in stoc, intri la orice dealer respectabil si il testezi/cumperi pe loc. R-ul e mai problematic, pe ala nu il gasesti acum.
  2. Dat fiind dimensiunile movilei, treaba cu semnalizarea este hilara. Omul s-ar fi bagat chiar daca erau puse panouri. Ar fi fost primul scuterist care nu ar fi facut-o si ar fi mers ca omul normal...asta daca ar fi avut cine sa o povesteasca.
  3. Pentru buget. Si pentru ca poate lua ceva mai nou decat Dominatorul. Oricum ar fi o cheltuiala mult mai inteleapta decat Tenere.
  4. Daca ar fi sa controlez bugetul si as vrea ceva similar cu KTM 690 Enduro, as lua BMW G650 XChallenge. Singura chestie mai dubioasa la motocicleta asta, ca sa zic asa, este amortizorul spate care e pe aer. Evident se poate inlocui cu unul normal si performant, exista la Ohlins. XT660Z nu are ca cauta in discutie, cu exceptia motorului foarte rezistent in rest e in epoca de piatra. Si grea ca naiba pentru ce centru de greutate are. Daca totusi vrei ceva sa sara de 220 kg poti sa te uiti spre F800GS, dar musai dupa 2013, e alta motocicleta prin comparatie cu generatia anterioara. Si va fi foarte buna pe strada si super ok pe offroad, cu limitarile date de masa. Insa evident ca bugetul trebuie sa fie consistent. La 2-3000 iti iei un jaf, de fapt nici nu cred ca poti gasi daca e vorba de 690 Enduro. Daca astia sunt banii atunci solutia de compromis ar fi un XT660R. Nu are 150kg dar nici 200, plus ca poti sa o incarci serios daca ai nevoie sa pleci la drum mai lung, gasesti si o gramada de accesorii si o poti adventuriza (daca nu gasesti una deja accesorizata).
  5. Exact, multumesc! Am fost oricum mai devreme la inmatriculari si am intrebat, nu e dracul asa negru, am inteles ca in UK imi vor opri actele romanesti si placuta cu numarul si o sa primesc un certificat sau whatever, cum s-o numi. Pe ala trebuie sa il trimit in tara si da, asa cum spui tu, ar trebui sa las procura pentru cineva sa faca si radierea fiscala.
  6. Nu am inteles, procura pentru ce...radiere? Asta inseamna sa las si documente originale plus numar de inmatriculare, ori nu are sens din moment ce intentionez sa merg o perioada cu motocicleta (cat si daca imi permite vremea). Altfel fac direct radierea inainte de a pleca, pentru ca motocicleta va fi oricum transportata pana acolo.
  7. Salut! Exista varianta de a aduce motocicleta inmatriculata ro iar la inscrierea in UK sa fac radierea din Romania "prin posta"? Vreau sa circul o perioada cu ea asa, ca na, am platit asigurarea si ITP am gramada, dar pe de alta parte nici nu vreau sa fac un drum inapoi in tara pentru radiere.
  8. Bre, nu vorbi cu pacat! Poate parbrizele stock de KTM creaza turbulente cand le pui pe Dominator. ) Eu nu am problema asta. Bine, acum depinde despre ce modele de motociclete vorbim.
  9. Da, dreapta si apoi pădure. Șleauri mari si un pic umed. Dacă ar fi plouat nu era bine de noi.
  10. Da, v-am vazut in benzinarie la iesirea din Campina. Noi terminasem de ceva timp traseul si ne-am despartit cumva, am avut obiective separate pentru dupa-amiaza.
  11. Salut! Cat ma costa transportul unei motociclete din Ro (Bucuresti) in UK si cand ar fi posibil?
  12. Mergi spre Bolboci, Cheile Tatarului. Poti sa faci si TransBucegi.
  13. Întrebare - pentru Maroc este nevoie de international driving licence sau este suficient permisul de conducere (cel puțin pentru noi, românii)?
  14. Ce ciudat arata cu ferry-urile si plajele goale.
  15. Atunci ai grija cu 690-ul ala, raportul putere-masa e foarte mare.
  16. Cover cu damage-ul meu, bun asa. ) Pacat ca nu ai fost mai aproape de mine. Iar baltoiul ala...pe dreapta pana la brau iar pe stanga de-abia daca a stropit. ))
  17. A ramas Victoriei in urma postului meu. Comarnic unde, dreapta la trecerea aia de pietoni nenorocita? Urca urat de tot drumul ala si e malefic de ingust. Iar soferii cu PH la numar... )
  18. Prea multe Dominatoare cu far de KTM nu cred ca sunt. Pentru mine nu prea face sens sa vin in Colentina, plec de pe Kiseleff si mi-e mult mai usor si rapid sa ies spre Baneasa si mai Otopeni si DN1 sau autostrada. Nu stiu cum am putea proceda in cazul asta, sa facem jonctiunea undeva.
  19. Incerc sa ma mobilizez pentru 7. Este tura ta, cum a mai spus cineva, nu vreau sa intervin in program. Ti-am inteles si constrangerea legata de timp, ai in plan Adancata, eu la sfarsit de traseu o tai spre casa si doar ma opresc un pic la fratele meu, la casa de vacanta (cu cat o ard mai putin pe traseu cu atat ajung mai devreme acasa in Bucuresti...stii tu, sotie, copil...). Nu imi place sa merg singur si nici tie nu iti recomand sa faci asta, mai ales pe trasee pe care nu le cunosti si cu atat mai putin daca sunt si dificile.
  20. Eu vin aproape sigur, 99%. Plecarile pe vremea asta sunt mai complicate, ca sa zic asa, si din cauza diferentelor de temperatura de la zi la noapte (plus diferente de temperatura in timpul zilei de la zona la zona). Daca pleci foarte devreme o sa fie frig, la fel si la destinatie, cu cat ajungi mai devreme cu atat mai frig va fi (in cazul de fata, in zona Valea Prahovei deja sunt temperaturi negative noaptea). Ca idee, roua se formeaza in jur de ora 8 la munte in perioada asta (daca nu e inghet), asta inseamna ca e si mai alunecos. Pe traseu, in functie de cat de solicitant este, te incalzesti repede dar in acelasi timp te si racesti repede, in functie de ce si cum faci. Asa ca atentie la echipament. Parerea mea este ca ora 7 ar fi mai bine. Sa zicem ca asta ar fi ora de plecare de la locul de intalnire...care va fi unde?
  21. As veni si eu tot in Baiului. ITP nu e problema la mine, dar sunt incaltat cu TKC 70...daca a plouat sau va ploua nu stiu cat de happy o sa fiu. Inca nu stiu cum stau cu timpul, ma lamuresc zilele urmatoare. Plecarea aia la 6 mi se pare cam prea devreme, dar ma rog, ramane de vazut.
×
×
  • Creează nouă...