Jorj Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Buna, Mai stiti alt loc decat RAR-ul pt. o ITP la moto in Botosani. Tridex-ul nu mai face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
omu79 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Am inteles ca doar la RAR se mai poate face. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iulie 31, 2017 Autor Share Postat Iulie 31, 2017 Multumesc mult. Asa cum banuiam si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelygab Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Salut! Eu am facut anul acesta , prin primavara, la Tridex. Este numarul de tel pe situ-ul lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Iulie 31, 2017 Autor Share Postat Iulie 31, 2017 Am sunat sapt. trecuta la ei. Nu mai au inspector pe moto, din pacate... » Post actualizat in 22 Aug 2017 11:10 Atentie la ITP Moto in Botosani, ori am prins eu un inspector pe ciclu ori s-au inasprit conditiile. Mi-a dat rechemare pt. un cauciuc cu dimensiuni corecte dar cu indice de viteza neadecvat - aveam H si imi trebuia de W... La Suceava mi-a dat rechemare pt. dimensiuni incorecte - aveam 160/70 R17 in loc de 160/60 R17... In rest tot ok, semnalizari, stop, lumini, toba stock dar degeaba! Concluzie: Ori mergeti cu totul in regula ori cautativa altceva decat RAR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate