->Bullet<- Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Ati vazut noul model de la Indian, Scout Bobber ? Eu zic ca arata foarte misto varianta asta... Oglinzile alea parca sunt din alt film. Si la 100cai/1100cmc si 240kg o sa taie maxim in cota de piata a lui Harley Iron 883. Cred ca vom vedea si pe la noi pe strazile noastre motoarele astea... Indian vad ca e in Ro prin https://www.atvrom.ro/motociclete/indian-motorcycle-2017?gclid=Cj0KEQjwqvvLBRDIt-D7q7iqiOcBEiQAxi68Eb2mdIGKfAB5qXDkP29JUymSO18ix4hX_2fD-ZjyLb0aAmPq8P8HAQ si Tiberiu Troia spunea ca vor fi oficial si prin ASP Group. Info Scout Bobber http://www.indianmotorcycle.com/en-us/scout-bobber-thunder-black/specs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Da, numai ca Indian nu prea mai e Indian, ci Polaris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 La ce turatie is aia 100 CP ? Io am vrut sa iau unu deasta acu 2 luni , dar am citit ca e undeva pe la 4-5000 de ture cuplu si cai . Am renuntat. Si no sa ia din cota de piata a nimanui care e chitit pe Harli Harli e Harli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 polaris, nepolaris, arata bine dracovenia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 La ce turatie is aia 100 CP ? Io am vrut sa iau unu deasta acu 2 luni , dar am citit ca e undeva pe la 4-5000 de ture cuplu si cai . Am renuntat. Si no sa ia din cota de piata a nimanui care e chitit pe Harli Harli e Harli. la fel si cu BMW.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Mai degraba din felia 48-ului decat din cota Iron-ului. Scout sixty ar fi competitia directa a 883-ului. Si da, motorul e mai sportiv fata de ce ofera HD. Polaris chair au facut o treaba buna cu brandul Indian. Toate incarnarile precedente s-au termiant cu esecuri. Din 53 de cand au incheiat productia originala asta pare cea mai de succes revenire. Insa e arhicunoscut faptul ca HD nu apeleaza neaaparat la cifre pentru a-si vinde produsele ci mai degraba pune accent pe feeling, imagine si istorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iulie 31, 2017 Autor Share Postat Iulie 31, 2017 Mai degraba din felia 48-ului decat din cota Iron-ului. ... Ambele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Ambele... Pai si ce faci? Te bagi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hypperbone Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Si la 100cai/1100cmc si 240kg o sa taie maxim in cota de piata a lui Harley Iron 883. Dar ce zic eu Harley ... cred ca nici Confederate nu dorm deloc linistiti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Cum sa taie din cota harli??? Pai unde mai gasesti tu tehnologie din 1947 la pret de 2017? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Cum sa taie din cota harli??? Pai unde mai gasesti tu tehnologie din 1947 la pret de 2017? Better than clones » Post actualizat in 31 Jul 2017 16:01 M-am urcat la SMEB atat pe Chieftain(opera de arta) cat si pe Scout. Ambele mi-au placut mult. Scout-ul cam jos pt pgustul meu dar pare o mobra reusita. Sunt curios cum se simte motorul in sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Iulie 31, 2017 Share Postat Iulie 31, 2017 Better than clones » Post actualizat in 31 Jul 2017 16:01 M-am urcat la SMEB atat pe Chieftain(opera de arta) cat si pe Scout. Ambele mi-au placut mult. Scout-ul cam jos pt pgustul meu dar pare o mobra reusita. Sunt curios cum se simte motorul in sine. M-am urcat si eu la SMAEB pe Scout, parca. Arata bine motocicleta, n-am ce zice, insa nu stiu ce sa zic despre fiabilitatea Polaris, nu am studiat mult brandul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 8, 2017 Autor Share Postat August 8, 2017 Pai si ce faci? Te bagi ? m-as baga sincer ca-i asa un dragster urban, cred ca-i amuzant in oras... insa la distante medii/lungi... » Post actualizat in 08 Aug 2017 13:24 Cum sa taie din cota harli??? Pai unde mai gasesti tu tehnologie din 1947 la pret de 2017? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate