magarusulmarius Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salutare, propun o tura scurta pe la bulgari , pana acum suntem 3 motorete , plecarea mâine la 09 00 din benzinăria omv din comuna 1 dec 1918 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Avem rezervare la Hotel ST. George. Suntem trei pana acum. E » Post actualizat in 04 Aug 2017 16:39Eu, Marius si FBogdan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 Salutare, ti-am trimis un mesaj, dar nu ai raspuns. Care e ritmul in care vreti sa mergeti? Nu in ultimul rand, traseul de intoarcere este acelasi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 Salut, traseul la dus buc razgrad shumen Varna pomorie iar la întoarcere pomorie Burgas autostrada karnobat shumen razgrad ruse buc. Nu alergam , mergem la relaxare dar mergem susținut , ce motoreta ai ,? de pe tel ni se vede avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 (editat) Tot am auzit chestia asta, ca nu se vede de pe telefon, dar aveti optiune in partea de jos "full version" si se vede perfect, absolut totul. Nu e mai usor de activat decat sa spui ca nu vezi de pe telefon?!? Editat August 4, 2017 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 4, 2017 Autor Share Postat August 4, 2017 N-am observat pana acum , l-am activat și e mai bine așa , multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 4, 2017 Share Postat August 4, 2017 La Hotel ST. George nu mai sunt camere libere, asa ca am facut o rezervare la Apartament Janet, aia e. Ne vedem dimineata la OMV. Toate bune, Cristi. » Post actualizat in 07 Aug 2017 06:35Vreau sa va multumesc pentru tura baieti, o fo' faina! In calitate de "conservar" am vizitat in lung si in lat Bulgaria, niciodata insa cu motocicleta. Voi tine minte toata viata prima calatorie in afara tarii, cu voi. Ati facut fara sa va dati seama un om fericit. Atasez si cateva fotografii de la mare. PS. Asfalt uscat sa aveti "ramelor" ))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat August 9, 2017 Autor Share Postat August 9, 2017 sa-ti fie de bine cristi si la mai multe si ca sa ai o amintire placuta, vezi si filmuletul la sectiune imagini din calatorii numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FBogdan Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Esti invitat la urmatoarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Faina si amintirea video Cu mare drag vin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Baga un ochi la topicul de Albania. Am amanat plecarea pentru 19.08.2017. Cine stie !!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate