Flower-Power Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Dar ea nu se apleaca... stiu, cunosc senzatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Sau poate mergea cu 1.5 bar in anvelopa, caz in care se fac patrate in regim de urgenta pe sosele, fie ele si cu serpentine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Daca e de umflat muschii Nope, ai înțeles gresit. Eu doar ți-am raspuns, nu era de lauda. Eu merg doar pe serpentine pt ca le am la 10km de casa si pt ca in oras nu mai circul de mai bine de 5 ani cu motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Da, din pacate pare sezon compromis pentru pieton... CLAR!! In mod normal trebuie sa scoata banul pentru a ii readuce pe ceilalti la tacere. Mai ales in lipsa unui RCA.. are de tras chiar si intr-un picior. Credeti ca i va spune motociclistului ceva de faptul ca acel cauciuc era patrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate