gn77b Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 (editat) As vrea sa-mi iau un trainer pt. iarna (nu, nu merg pe strada iarna, e in afara discutiei). De ce nu intreb pe forumurile specializate? Pt. ca nu vreau sa primesc sfaturi de la elitisti wanna-be cu impresii. De ce ezit? Citesc ca pt. multi sint moartea pasiunii. Am un coleg de serviciu care facxe mii de km pe trainer dar ceva imi spune ca el e "altfel" Vreau niste pareri de la oameni "normali" Editat August 19, 2017 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Trainer pt ce sau ce inseamna trainer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 (editat) Tainer pentru bicicleta? Sa se invarte in cerc. Editat August 19, 2017 de Six_Feet_Under Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat August 19, 2017 Share Postat August 19, 2017 Bicicleta d-aia de interior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Din "auzite" cica daca stai la bloc este bine sa te orientezi spre un model silentios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin56ro2001 Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 Cam de ce varsta sa fie ?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fuchsia Postat August 20, 2017 Share Postat August 20, 2017 E ok un trainer. Eu m-am dat iarna asta pe un model ieftin de la Decathlon. L-am primit cadou, asa ca nu am avut nici un fel de asteptari, dar a fost haios. Face ceva zgomot, cam ca o masina de spalat, asa ca la bloc probabil ti-l aud si vecinii. Nu l-am folosit prea mult pentru ca 1. ies si iarna si 2. haleste anvelopele de exterior pe paine - daca ai de gand sa folosesti serios unul, trebuie neaparat sa iei o anvelopa speciala pentru trainer. Dar nu mi s-a parut deloc moartea pasiunii, e destul de apropiat de mersul standard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 Cam 5 mil a fost cu totul ,covorasele acelea ,suportul pt roata din fata,la Dechatlon...chair nu face zgomot deranjant ... Baftă, Ovidiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate