->Bullet<- Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Salutare, abia s-a lansat colectia HD 2018 cu unele schimbari majore. Principala este noul cadru cu socuri ascunse sub sha a gamei Dyna. Deci stilul inconfundabil ''dyna'' cu socuri laterale devine istorie. Unele modele din colectie sunt chiar mega schimbate stilistic... Cel mai schimbat model cred ca este Fat Bob-ul, primul din pozele de mai jos. More @ https://motorcycles.harley-davidson.com/eu/en/2018/index.html# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 RIP Dyna! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 23, 2017 Autor Share Postat August 23, 2017 RIP Dyna! ) ai uitat sa pui #ripdyna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 (editat) Sa inteleg ca harley-ul copiaza japonezele? Editat August 23, 2017 de -UFO- Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 23, 2017 Autor Share Postat August 23, 2017 Vorba lu' Lolo:"old's cool". pai atunci noul softail heritage classic , penultima poza, o da maxim in old school look. si tehnologie noua. nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu Andra Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Street Bob-ul si Fat Bob-ul arata foarte bine. Gama asta noua e conceputa pentru Millennials, pentru generatia noua de motociclisti, e de asteptat sa nu lase gura cascata celor cu varste de peste 30. E cam tarziu pentru cei de la HD totusi, deja si-au pierdut o mare parte din popularitatea brandului printre noii cumparatori si cer un pret mult prea ridicat pentru ce ofera. O mare problema a actualelor industrii ce s-au imbogatit pe spinarea "Baby boomer"-ilor (generatia nascuta din anii 50 pana in 60-70) e ca generatia actuala nu isi mai permite investitii mari si nejustificate. Pe langa cele doua de mai sus(Fat Bob cu designul modern, Street Bob conservand clasicul) restul sunt de-a dreptul gretoase. Incearca sa combine ce era mai prost din vechiul stil cu ce e mai prost din cel nou, au un design extrem de fortat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Daca nu va plac, face-ti o cheta si luati-mi-l pe cel mai urat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 farul ala de pe fat bob mi se pare demential. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 2, 2017 Share Postat Septembrie 2, 2017 Acu mi ciuda ca nu mi-am luat Dyna noua . Era o diferența de vreo 3k si apoi urmau accesoriile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate