WotRU2Me Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 Hai ca daca ne mai adunam vreo doi il transformam in navigatie.ro...sa-l vedem atunci pe ZIDU' cum modereaza ☺ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 dau cu vasla acum serios - chestia asta referitore la faptul ca trebuie sa poti evita percolul la viiteza ta de deplasare in spatiul pe care il vezi e esentiala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 (editat) sa ridice mana cati merg cu moto pe acolo sau cati au fost in zona aia in ultima jumatate de an...... Editat Septembrie 7, 2017 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RobertAmbrozie Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Pe centura nu am mers niciodata cu motocicleta . Nu intentionat , asa s-a intamplat . Dar vreau sa va spun altceva . Locuiesc de 3 ani in afara Romaniei . Aici viteza este limitata la 50km/ora in localitati si e plin de radare fixe care iti trimit amenda de 90 Euro , automat , in cutia postala . Daca nu platesti in 15 zile se face 135 euro . Daca nu platesti in 30 zile se face 375 euro . In primul an am avut circa 10-15 amenzi pentru depasiri cu 15-20 km / ora a limitei legale . Pe majoritatea am uitat sa le platesc si mi-au venit majorate . Am fost la limita infarctului cand primeam scrisorile de plata . In al doilea an am avut 5-6 amenzi cu depasiri de circa 5-10 km /ora a limitei legale . Nici pe astea nu prea le-am platit , desi nu uitasem senzatiile inghetate pe care le avusesem in 2015 . Dar ziceam , plm , lasa ca le platesc eu . Au venit si o parte din ele majorate . Probabil vor mai veni vreo doua , trei . In 2017 am avut una singura cu o depasire de 2 km /ora a limitei . Si m-am dus repede la posta si am platit ( bucuros ! ... plm ! ) 90 euro . Pun pariu ca nu mai iau niciuna in 2017 si nici in 2018 . De ce ? Am descoperit o placere uriasa in a merge calm , atent la semne , atent la panourile care indica prezenta radarelor si , in general atent la pietoni si la frumusetile naturii . Ajung mereu relaxat si zambitor , fara strans de kur sau zmucituri de frane . Pur si simplu calm . Si cu mai multi bani in buzunar . Vorbesc de mers cu motocicleta in cei 3 ani . Africa Twin XRV 750 . » Post actualizat in 07 Sep 2017 10:11 Rog un moderator sa stearga postul inutil ( primul , cel needitat ) . » Post actualizat in 07 Sep 2017 10:11 Rog un moderator sa stearga postul inutil ( primul , cel needitat ) . Editat Septembrie 7, 2017 de RobertAmbrozie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebibv Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 (editat) Si cand spuneam eu ca in RO problema e ca nu sunt suficiente radare....unii batman, batman...sa gonim cu 200 ca avem skill. Editat Septembrie 7, 2017 de sebibv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate