ACHIMOTO Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Salutare iubitori de aventura pe 2 roti !- In perioada 29 - 30 septembrie - 1 octombrie 2017 , va asteptam la inca o editie prieteneasca CARPATHIAN'S SOFT ENDURO MEETING nr 4 , in Muntii Sureanu !- Ne vom plimba impreuna pe trasee de creasta si vale , in minunatii munti Sureanu , unde vom atinge diverse obiective turistice : Cetatile Dacice , 4 varfuri peste 2000 de metrii , paduri seculare , etc .- Cazarea si camparea se va face la Pensiunea Lupul Dacic din Costesti + inca cateva pensiuni din apropiere . Tarifele la cazare va vor fi comunicate personal , dar sunt cele oficiale de pe site-ul pensiunilor , iar la cort se sta gratuit .- Pentru rezervari : Achimoto Marius 0728290701 achimoto_ro@yahoo.com- Tariful de participare este de 40 lei / persona , iar pentru copii sub 14 ani nu se percepe taxa de participare .- VA ASTEPTAM cu drag si palinca , sau apa rece de izvor \m/ Evenimentul si pe facebook : https://www.facebook.com/events/133485987270939/?active_tab=about PS : revenim cu detalii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Nu merge nimeni din Bucuresti? 777 de motociclisti au vazut topicul si nici un comentariu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrianod16 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 sar putea eu din buc sa merg.. inca nu sunt sigur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 21, 2017 Autor Share Postat Septembrie 21, 2017 Salutare tuturor ! - Maine mergem pe traseu la refacerea lui si sa vedem daca exista pagube dupa furtunile de zilele astea ! - MENTIONAM ca traseele sunt soft enduro - cu nivel mediu general , si doar cateva zone mai dificile , deci pot fi parcurse chiar si cu motociclete mari gen , Honda Varadero - Ktm 990 Adv , BMW 1200 gs , Yamaha Super tenere 1200 , Suzuki V-strom 1000 , etc . - Va asteptam cu drag ! PS : revenim cu poze de pe traseu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat Septembrie 21, 2017 Share Postat Septembrie 21, 2017 (editat) Nu merge nimeni din Bucuresti? 777 de motociclisti au vazut topicul si nici un comentariu? eu merg din Bucuresti ! cort si sac de 6C. pe cand plecarea joi dupa amiaza sau vineri dimineata devreme ?! este superba zona aceea...desi am stat 2 zile acolo anul trecut ,nu am vizitat decat sarmizegetusa Felicitari pt organizare Marius, astept sa ne revedem ! » Post actualizat in 25 Sep 2017 09:39 Eu intru pe autostrada la ora 8 dimineata vineri. Daca mai sunt oameni ce vin din Bucuresti sa dea de stire. Poate ne grupam ! Editat Septembrie 21, 2017 de crazy_mouse_87 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutzul123 Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Vedem daca tine vremea cu noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 27, 2017 Autor Share Postat Septembrie 27, 2017 (editat) Vedem daca tine vremea cu noi. Vremea tine cu noi se pare https://www.yr.no/place/Romania/Hunedoara/Or%C4%83%C5%9Ftie/long.html - Maine noi suntem pe trasu pt verificari dupa ultimele ploi si furtuni VA ASTEPTAM CU DRAG ! Editat Septembrie 27, 2017 de ACHIMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 2, 2017 Share Postat Octombrie 2, 2017 Va asteptam cu poze si impresii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Octombrie 2, 2017 Autor Share Postat Octombrie 2, 2017 - Multumim in primul rand celor 20 de motociclete , care si-au adus si carat cei 24 de stapani , la aceasta editie a 4-a de Soft Enduro marca Capathian's Adventures prin Muntii Sureanu ! - Mai jos va lasam sa va delectati cu pozele ( greu de pus atatea poze aici pe forum ) https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1559910697397780.1073741834.278593548862841&type=3 PS : parerile despre editie si noi am vrea sa le auzim , ca sa putem sa imbunatatim urmatoarele editii ! SA NE VEDEM CU BINE \M/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 8, 2017 Share Postat Octombrie 8, 2017 Foarte misto intalnirile astea mici, intre prieteni/amici Cam in ce perioada sa ne asteptam ca va fi urmatoarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate