mihai_prd Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 4, 2017 Share Postat Septembrie 4, 2017 Prezent anul asta. Daca nu cu K-ul macar cu Intruder-ul si tot ajung! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thvlad Postat Septembrie 5, 2017 Share Postat Septembrie 5, 2017 Salutare! Prezent, ca de obicei cu MZ-ul. Hai fratilor, mobilizare generala!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 5, 2017 Autor Share Postat Septembrie 5, 2017 Io vin cu Țundapu'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 In rondul de la intrarea in parc , sau unde mai exact ? Prezent si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2017 Autor Share Postat Septembrie 8, 2017 La intrarea in Parc vor fi expuse moto clasice. In parcarea de langa intrare, vizitatorii. Inca asteptam acceptul de Politia Locala S4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Daca termin cu electrica la el poate vin si eu cu un MZ Etz 150 din 1985 daca se incadreaza daca nu va arat cartea si talonu unde scrie an fabricatie 1962 ca asa a presupus inspectoru la vremea respectiva ca e fabricat . Daca nu termin vin oricum ca vizitator sa-mi mai clatesc ochii cu babutele expuse de altii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 La intrarea in Parc vor fi expuse moto clasice. In parcarea de langa intrare, vizitatorii. Inca asteptam acceptul de Politia Locala S4. Ce tara de rahat ! Politia asteapta acceptul de la politia locala S4. Toate lucrurile sunt asezate cu fundul in sus in tara asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fishy86 Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Sper sa prindeti vreme frumoasa si cat mai multi participanti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Venim si noi cu doua atasiste si un Mz Rt1 125. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Septembrie 8, 2017 Autor Share Postat Septembrie 8, 2017 Ce tara de rahat ! Politia asteapta acceptul de la politia locala S4. Toate lucrurile sunt asezate cu fundul in sus in tara asta ! Ce e si mai dragut e CA COmunitarii nu au dat acceptul RCR-ului. "Traiasca" dom Baluta. Am rezolvat la madam Firea, e mai maleabila. » Post actualizat in 08 Sep 2017 17:07 Venim si noi cu doua atasiste si un Mz Rt1 125. Nici nu ma gandeam ca nu veniti. Anul asta nu ne mainstresam sa fim multi, am spus-o de anul trecut, prefer 5 oameninde calitate in fata a 30 de fitosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Buna seara, Incercam sa venim si noi cu ceva classic. De 400. Cu atas, abs, marsarier si amortizor de ghidon. Cu stima, Echipa MYMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Pun si eu 2 poze cu doamna mea. Salutari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu.D Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Si de la mine cateva poze de la intalnrea de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edyneagu Postat Septembrie 9, 2017 Share Postat Septembrie 9, 2017 Si eu am facut cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raluca_carlan Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Nu a facut nimeni poze cu Romet-ul cu atas? » Post actualizat in 21 Sep 2017 17:10nimeni?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 26, 2017 Share Postat Septembrie 26, 2017 Nu a vrut sa coboare din platforma Rometul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate