Sari la conținut

SF Moto

Membru
  • Număr conținut

    329
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Carnet moto din
    Tinerete
  • Motocicleta
    ETV1000, Ural750
  • Numar Moto
    CJ50SFM, CJ90SFM

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Lunga lista

Vizitatori Recenți Profil

1.498 citiri profil

SF Moto's Achievements

  1. Multumesc dragii mei. Da, cainele are mari legaturi de nume cu sticla mentionata.
  2. Ti-am trimis mai multe clarificari prin mesaj privat
  3. http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_cluj.html Pentru alte judete poti cauta modificand rubrica de sus. In principiu trebuie sa gasesti ca sunt autorizate "L3e/Sisteme mecanice pentru scaderea puterii motoarelor". Din nefericire Dual Motors nu figureaza ca fiind autorizat legal. Asa ca, indiferent ce scrie pe acilea de Dual ... e cu cantec mare. Daca cumva esti din Capitala poate te putem noi ajuta. Mai nou avem si punct de lucru in Bucuresti Detalii de contact pt noi gasesti la https://www.sfmoto.ro/contact In plus, firma SF Moto este dealer in Romania al firmei care produce limitatoarele: https://www.alphatechnik.de/unternehmen/importeure.html
  4. Exista posibilitatea ca acea motocicleta sa fi fost produsa de fabrica in versiunea de 35kw, asa ca e inutil sa ne dam noi cu parerea despre ce putere a avut ea initial. Acest lucru este scris in mod explicit in actele motocicletei (cele din Germanica) Pe de alta parte , daca motocicleta a fost limitata in Germanica ulterior fabricatiei, prin montarea unui kit de restrictionare a puterii, exista maxime sanse ca RAR-ul sa intocmeasca actele de Romania in varianta cu puterea neredusa. Asta chiar daca motocicleta are kitul fizic montat si toate documentele necesare. Din nefericire in Romania suntem mai catolici decat Papa.
  5. Ca un ardelean adevarat, trebuie sa iti raspund daca a trecut deja un an : "Cu mare placere !!!"
  6. SF Moto

    URAL

    https://www.ural-zentrale.de/en/chassis/wheels-tires/wheel-black-painted Aici gasesti ce-ti trebuie .
  7. SF Moto

    TMZ Tula

    Nenea Ionel, Tula asta e de prezentata ca fiind de vanzare? Sau doar ne prezinti ce mai ai prin ograda ...
  8. SF Moto

    Sa mai si radem.

    -Care este cel mai tare lucru cand inveti sa te dai cu motocicleta? -Asfaltul !!!
  9. Din nefericire RAR-ul nu va accepta acea lucrare. Am foarte multi clienti care au cumparat motocicleta gata limitata de afara, dar cand au fost la RAR au avut neplacuta surpriza sa fie refuzati. Dupa care au mai urmat odata procedura de limitare impusa de RAR. Desigur, poti incerca. Poate esti mai norocos. Dar iti asumi riscul de a cheltui de doua ori sumele.
  10. Multumesc pt ajutor. Ai fost mai rapid ca mine
  11. Nu inseamna ca daca e a cincea e legala. Ba da, RAR este singura institutie autorizata legal in Romania sa stabileasca conditiile pe care le indeplineste un vehicul pt circulatia pe drumurile publice. Eu nu ma lupt cu nimeni aici. Eu imi fac treaba legal. Platesc toate taxele si gainariile legale. e Drept ca unii se inversuneaza sa imi demonstreze ca se poate si altfel. Ei bine , da, in Romania se poate si altfel. Dar nu legal. Ca atare, inca odata repet: EU NU MA LUPT CU NIMENI. Pur si simplu imi vad de treaba mea complet legal din punctul de vedere al RAR. Adica privitor la modificarea constructiva a vehicolului numit MOTOCICLETA . Conducerea pe drumurile publice, categoriile pe permis si alte probleme de acest fel nu sunt in sarcina mea si nici a RAR-ului ci a Politiei Romane.
  12. Acuma , ca sa facem o clarificare a clarificarii : Ca sa ai motorul limitat legal, este obligator ca firma care monteaza limitatorul sa fie autorizata de catre autoritatea in domeniu (in speta noastra este RAR) pt efectuarea de modificari constructive la motociclete. Montajul de dispozitive de limitare a puterii este considerata o modificare constructiva din punctul de vedere al RAR Firma Dual Motors nu figureaza pe site-ul RAR ca fiind autorizata de RAR pt montaj lintatoare la motociclete. Lista cu firmele autorizate de RAR pt montajul limitatoarelor o puteti consulta pe site-ul RAR. Ca atare, procedura nefiind indeplinita legal, in caz de necazuri este anulabila !!! Cand poti constata anularea procedurii de limitare? Cand se instrumenteaza un dosar penal care a implicat si motocicleta cu pricina. Asta se poate intampla si daca proprietarul a fost doar usor implicat intr-un accident care a avut urmare o vatamare corporala. Deci, orice ti-ar spune Dualul, ca ei sunt o derogare de la lege, sau ca au ceva inscrisuri in acent sens, de fapt totul este o vrajeala a lor, ca sa eludeze legea, la intelegere poate cu unii functionari de la institutia menita sa aplice legea. Urmarea? Simpla ! In caz de necaz, toti vor intoarce spatele si pe nimeni nu va interesa nimic. Rezumat : motorul limitat fara montaj in unitate autorizata de RAR pt modificari constructive este limitat la fel de nelegal ca si montajul in garajul din spatele blocului.
  13. SF Moto

    Ajutor&asistenta moto!

    iti dau eu daca ajungi pe la mine cu recipientul gol
×
×
  • Creează nouă...