Jump to content

SF Moto

Membru
 • Content Count

  328
 • Joined

 • Last visited

About SF Moto

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Cluj-Napoca
 • Carnet moto din
  Tinerete
 • Motocicleta
  ETV1000, Ural750
 • Numar Moto
  CJ50SFM, CJ90SFM

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Lunga lista

Recent Profile Visitors

592 profile views
 1. Ti-am trimis mai multe clarificari prin mesaj privat
 2. http://www.rarom.ro/cs-uploads/modificari_constructive_cluj.html Pentru alte judete poti cauta modificand rubrica de sus. In principiu trebuie sa gasesti ca sunt autorizate "L3e/Sisteme mecanice pentru scaderea puterii motoarelor". Din nefericire Dual Motors nu figureaza ca fiind autorizat legal. Asa ca, indiferent ce scrie pe acilea de Dual ... e cu cantec mare. Daca cumva esti din Capitala poate te putem noi ajuta. Mai nou avem si punct de lucru in Bucuresti Detalii de contact pt noi gasesti la https://www.sfmoto.ro/contact In plus, firma SF Moto este dealer in Romania al firmei care produce limitatoarele: https://www.alphatechnik.de/unternehmen/importeure.html
 3. Exista posibilitatea ca acea motocicleta sa fi fost produsa de fabrica in versiunea de 35kw, asa ca e inutil sa ne dam noi cu parerea despre ce putere a avut ea initial. Acest lucru este scris in mod explicit in actele motocicletei (cele din Germanica) Pe de alta parte , daca motocicleta a fost limitata in Germanica ulterior fabricatiei, prin montarea unui kit de restrictionare a puterii, exista maxime sanse ca RAR-ul sa intocmeasca actele de Romania in varianta cu puterea neredusa. Asta chiar daca motocicleta are kitul fizic montat si toate documentele necesare. Din nefericire in Romania suntem mai catolici decat Papa.
 4. Ca un ardelean adevarat, trebuie sa iti raspund daca a trecut deja un an : "Cu mare placere !!!"
 5. SF Moto

  URAL

  https://www.ural-zentrale.de/en/chassis/wheels-tires/wheel-black-painted Aici gasesti ce-ti trebuie .
 6. Nenea Ionel, Tula asta e de prezentata ca fiind de vanzare? Sau doar ne prezinti ce mai ai prin ograda ...
 7. Categoric ca asa vom face pe viitor. Eu am recunoscut ca am de invatat toata viata. Nu am incercat sa imi cer scuze fata de client. Daca cerea "live" hartia cu pricina ... o primea pe loc. Nu prea inteleg de ce trebuie sa se planga online. Nota de constatare o primeste si acum daca o doreste. Fizic tiparita, sau pe mail. Numai ca trebuie sa anunte cum vrea documentul. Desigur, daca am gresit clientului cu ceva , imi cer scuze. Desigur ca nu a fost nimic intentionat. Sper ca intelege clientul asta. Desigur ca "clientul are intotdeauna dreptate" Superbec are intotdeauna dreptate. Nimeni nu va putea niciodata sa ajunga la nivelul lui de intelepciune. Asta era teorema de cand s-a infiintat forumul asta. Kiki draga, noi am discutat telefonic despre doleantele tale in materie de carburatie iar eu am opinat ca nu sunt necesare operatiile dorite de tine. Cu toate acestea tu ai insistat si eu acceptat sa vedem cu ce te putem ajuta. Am fost totusi destul de prompt si am facut o programare pt tine la service in ziua dorita de tine. Ulterior ai sunat si ai contramandat programarea. Nu prea inteleg cu ce te-ai milogit tu de noi. Ai vrut sa anulezi, ai anulat. Nu s-a suparat nimeni, a fost decizia ta. Sa te plangi acuma ca nu vrea lumea sa te ajute ... nu suna prea ok. Pana una alta tu nici macar nu ai fost in ultimii ani la noi in service ca sa vezi ce lucram noi aici. Poate nu ar fi lipsit de interes sa ajungi si pe la noi, chiar daca iti faci singur lucrarile. Poate ca si sfaturile noastre pot fi bune. Poate nu, dar eu zic ca merita incercate.
 8. SF Moto

  Sa mai si radem.

  -Care este cel mai tare lucru cand inveti sa te dai cu motocicleta? -Asfaltul !!!
 9. Tinere, in fiecare zi invat cate ceva. Lista de verificari efectuate e afisata pe usa de la intrare. 99% dintre clienti nu vor hartii, au oroare de semnaturi sau arunca hartiile primite de la mine in cosul de gunoi din incinta. Daca cumva cereai un raport scris, desigur ca primeai. La puzderia de hartii pe care le intocmesc pt autoritati, a mai da un print la un A4 nu insemna nimic. Daca doresti poti sa imi transmiti o adresa de mail si vei primi raportul scris pe mail.
 10. Din nefericire RAR-ul nu va accepta acea lucrare. Am foarte multi clienti care au cumparat motocicleta gata limitata de afara, dar cand au fost la RAR au avut neplacuta surpriza sa fie refuzati. Dupa care au mai urmat odata procedura de limitare impusa de RAR. Desigur, poti incerca. Poate esti mai norocos. Dar iti asumi riscul de a cheltui de doua ori sumele.
 11. Multumesc pt ajutor. Ai fost mai rapid ca mine
 12. Nu inseamna ca daca e a cincea e legala. Ba da, RAR este singura institutie autorizata legal in Romania sa stabileasca conditiile pe care le indeplineste un vehicul pt circulatia pe drumurile publice. Eu nu ma lupt cu nimeni aici. Eu imi fac treaba legal. Platesc toate taxele si gainariile legale. e Drept ca unii se inversuneaza sa imi demonstreze ca se poate si altfel. Ei bine , da, in Romania se poate si altfel. Dar nu legal. Ca atare, inca odata repet: EU NU MA LUPT CU NIMENI. Pur si simplu imi vad de treaba mea complet legal din punctul de vedere al RAR. Adica privitor la modificarea constructiva a vehicolului numit MOTOCICLETA . Conducerea pe drumurile publice, categoriile pe permis si alte probleme de acest fel nu sunt in sarcina mea si nici a RAR-ului ci a Politiei Romane.
 13. Acuma , ca sa facem o clarificare a clarificarii : Ca sa ai motorul limitat legal, este obligator ca firma care monteaza limitatorul sa fie autorizata de catre autoritatea in domeniu (in speta noastra este RAR) pt efectuarea de modificari constructive la motociclete. Montajul de dispozitive de limitare a puterii este considerata o modificare constructiva din punctul de vedere al RAR Firma Dual Motors nu figureaza pe site-ul RAR ca fiind autorizata de RAR pt montaj lintatoare la motociclete. Lista cu firmele autorizate de RAR pt montajul limitatoarelor o puteti consulta pe site-ul RAR. Ca atare, procedura nefiind indeplinita legal, in caz de necazuri este anulabila !!! Cand poti constata anularea procedurii de limitare? Cand se instrumenteaza un dosar penal care a implicat si motocicleta cu pricina. Asta se poate intampla si daca proprietarul a fost doar usor implicat intr-un accident care a avut urmare o vatamare corporala. Deci, orice ti-ar spune Dualul, ca ei sunt o derogare de la lege, sau ca au ceva inscrisuri in acent sens, de fapt totul este o vrajeala a lor, ca sa eludeze legea, la intelegere poate cu unii functionari de la institutia menita sa aplice legea. Urmarea? Simpla ! In caz de necaz, toti vor intoarce spatele si pe nimeni nu va interesa nimic. Rezumat : motorul limitat fara montaj in unitate autorizata de RAR pt modificari constructive este limitat la fel de nelegal ca si montajul in garajul din spatele blocului.
 14. No ! In sfarsit un topic de calitate ! Multam Cristi !
 15. Este ca mi-a iesit? Era pacat de motorul asta din topic sa nu=i dam ceva atentie. PS: Vechitura mea sovietica e de fabricatie 2013. Nu ma interba cat a costat, ca' nu vreau sa mai scot o ineptie. Deja pe teava o noua vechitura sovietica de fabricatie 2019. Si nu cred pe cea veche o s-o vand. Le voi tine pe ambele probabil. Si ma astept sa trec cu treaba asta la un Level superior fata de cel cu "guru". Asta daca nu o sa am vreo dereglare la "campul energetic ". La italiene stau cam la fel : aia veche s-a dus, urmeaza tot o italiana. Inca nu stiu exact daca de 2015 sau de 2017. No ! acuma sa te vad ce superlativ dai la "monumental" ! On topic: Bafta la vanzare!
×
×
 • Create New...