CataVan Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Buna seara, Am o mare dilema,dupa o perioada fără motoreta pentru coclauri m-am decis sa revin la vechile obiceiuri însă nu sunt decis ce jucărie sa imi aleg...in principiu as vrea ceva in 4 timpi,250 cred ca e suficient însă nu stiu ce sa aleg.Dupa lungi căutări si gânduri m-am oprit la 2 modele: Honda crf 250 si Yamaha yz250f! Motocicleta se folosește la plimbări prin pădure dar si enduro(cat de hard ma țin mâinile).Ma puteți ajuta cu o părere/sfat pentru o eventuala achiziție? Mulțumesc si o seara faină! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Bune ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Citeste cat poti de mult topicuri Enduro versus cross, si o sa te lamuresti. Honda crf250x =Enduro, crf250r=cross. Yz 250f= cross, wr250f =enduro. Enduro=bun, cross=rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Septembrie 7, 2017 Autor Share Postat Septembrie 7, 2017 Merci de informații însă nu m-am decis ce modele sa aleg dintre cele 2...as alege cross pentru simplu fapt ca evit chestii in plus care ar putea sa se defecteaze(Electromotor...etc) dar mi-ar fi pe plac si enduro pt suspensii si cutie.Imi poti baga si ceva de la Ktm in categoriile astea? Având in vedere câte modele sunt pe piața e destul de greu sa te decizi la ceva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 Incearca KTM 125 EXC. E tot ce iti trebuie si accesibil ca pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Septembrie 7, 2017 Autor Share Postat Septembrie 7, 2017 E prea mic pt mine,am avut Dr350 si era destul de greu si puturos.Bugetul alocat este 3000e,nu cred ca e o problema suma asta pentru a găsi ceva bunicel. » Post actualizat in 07 Sep 2017 09:00 Mircea,am văzut ca majoritatea sfaturilor bune sunt date de tine pe forum,ce ma sfătuiești despre Yamaha wr,capacitate...etc in comparație cu Ktm si Honda? Cred ca in proporție de 70% ma îndrept spre Yamaha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 7, 2017 Share Postat Septembrie 7, 2017 WR450 grea ca porcul, te omoara daca o ridici de mai multe ori de pe jos, WR250 e excelenta, te invata multe, putere suficienta ciar si pentru hard-enduro. Si e cam indestructibila. Dar, la un moment dat, vei dori sa treci la 2T. E o alta senzatie pe 2T, alt stil de condus, etc. Insa, pentru inceput, merge si un WR250. Stiu pe cineva care face cu succes trasee de hard-enduro cu o asemenea jucarie. Poti sa te mai apropii de EXC250F mai nou de 2008, sau de TE250 de la Husqvarna (anii 2009-2012). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CataVan Postat Septembrie 8, 2017 Autor Share Postat Septembrie 8, 2017 Mi-am îndreptat privirea spre Ktm si cred ca nu o sa dau greș Mircea,imi poti spune ceva păreri despre exc 250,400 si 450 toate 4t? Am uitat sa specific ca am 1.83 si 82 de km si ceva experiența in coclauri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea.cazachevici Postat Septembrie 8, 2017 Share Postat Septembrie 8, 2017 Nu am avut, pot sa-ti spun doar experientele prietrnilor.mei care au avut. Oricine a detinut un exc250f (sau wr250 sau crf250x), a progress extreme de repede, dupa 1 an de enduro nu-l mai recunosteai. Mai toti au treut la 2t dupa un an, Si au continuat sa progreseze. Oricine a avut 400 ( si aici Se incadreaza si Andrei Belcic de aici de pe forum), a tinut monstrul 2-3 ani, tot spunand ca motorul e potent la Enduro, doar riderul mai trebuie sa se antreneze pentru a-l stapani. Si, dupa 2-3 ani, nu progresasera decat foarte putin. Cu 450 nu am avut prieteni. Cu 530 da, si fix aceeasi chestie: progres mic dupa un an. Iar trecerea la 2t s-a dovedit salvatoare. Asa ca arunci cand iti spune Andrei Belcic ca 125exc e ceea ce-mi trebuie, crede-l, can el a avut si 400exc, si apoi si 200. Sau, daca mergi pe ideea ta de 4t, nu depasi 250. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 10, 2017 Share Postat Septembrie 10, 2017 https://youtu.be/Em5EYxo6wHM Astăzi la plimbare cu un prieten care are un Yamaha Yzf 250 4T. » Post actualizat in 10 Sep 2017 16:06 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate