Lucian Tudoran Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Salutare, Se vand urmatoarele: * sea modificata, provenita de pe un Dragstar Classic. 100% piele naturala cu detalii din argint. Pret: 450 lei * sea pasager, se monteaza cu ajutorul ventuzelor. 100% piele naturala, dimensiuni 21 cm x 13/15 cm x 4.5 cm. Pret 250 lei * brelocul pentru chei din piele cu aplicatii din argint, motiv indian. Pret 80 lei Toate reperele se pot vedea/proba in Bucuresti. tel.: 0741.101.884 Lucian Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldgeorge59 Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Salutare, Se vand urmatoarele: * sea modificata, provenita de pe un Dragstar Classic. 100% piele naturala cu detalii din argint. Pret: 450 lei * sea pasager, se monteaza cu ajutorul ventuzelor. 100% piele naturala, dimensiuni 21 cm x 13/15 cm x 4.5 cm. Pret 250 lei * brelocul pentru chei din piele cu aplicatii din argint, motiv indian. Pret 80 lei Toate reperele se pot vedea/proba in Bucuresti. tel.: 0741.101.884 Lucian Multumesc. Înjură-mă, fă-mă „nazi gramar” dar te rog...spune „ȘA” nu „șea” (o șa, două șei)... fii băiat bun și nu-mi strica o seară frumoasă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Înjură-mă, fă-mă „nazi gramar” dar te rog...spune „ȘA” nu „șea” (o șa, două șei)... fii băiat bun și nu-mi strica o seară frumoasă ! Și-am încălecat pe o șea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SST Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Înjură-mă, fă-mă „nazi gramar” dar te rog...spune „ȘA” nu „șea” (o șa, două șei)... fii băiat bun și nu-mi strica o seară frumoasă ! Ambele variante sunt corecte, nazistule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Tudoran Postat Septembrie 15, 2017 Autor Share Postat Septembrie 15, 2017 Înjură-mă, fă-mă „nazi gramar” dar te rog...spune „ȘA” nu „șea” (o șa, două șei)... fii băiat bun și nu-mi strica o seară frumoasă ! Salutare, Multumesc pentru observatie (a se citi UP)! Sper, totusi, ca te-ai linistit aseara si ai putut dormi, fara sa te necajeasca atat de tare un variativ. S'auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian Tudoran Postat Iulie 19, 2018 Autor Share Postat Iulie 19, 2018 Salutare, Inca valabile. Preturile sunt, evident, negociabile. Multumesc frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aljazeera Postat Iunie 13, 2022 Share Postat Iunie 13, 2022 Salut, saua sau seaua( depinde cati nazi citesc) mai este ? Daca da, spune-mi te rog, ultimul pret. Vreau sa-mi modific viraga si sa vad ce iese. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate