Sari la conținut

SST

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    1994
  • Motocicleta
    Yamaha Tricker

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa California, Suzuki V-Strom, Yamaha Tricker

Vizitatori Recenți Profil

677 citiri profil

SST's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. SST

    Accident fantana miorita

    Daca e asa cum spui tu, nu trebuia sa cada pe dreapta? Nu stiu, nu ma pricep. Doar zic...:)
  2. Astazi in juruo orei 16:15 un coleg a avut accident la fantana miorita. N-am vazut momentul impactului (eram in partea opusa a fantanii). Se pare ca a intrat intr-un Logan. Baiatul (cred) ca-i bine. S-a ridicat si a inspectat motoreta. Era pe picioarele lui. Din pacate, n-am avut posibilitatea opresc sa-l ajut, dar un coleg motociclist care venea din sens opus a oprit sa-l ajute (Bravo lui).
  3. Ceva asemanator gasesti si aici: /index.php?/topic/721552-la-praga/
  4. Cand mai ai ocazia, mergi si la Cuib de Vulturi. Eu l-am bifat luna asta. Merita. http://coltuldescris.blogspot.com/2016/10/in-cuibul-vulturului.html
  5. E in incinta pensiunii Konopiste. /index.php?/topic/721552-la-praga/
  6. In drum spre Praga ai si muzeul JAWA in Konopiste.
  7. Iti recomand sa instalezi Clever Taxi. Cand lansezi comanda sa ai in vedere sa scrii la "detalii" unde sa vina (la coloane, la casa de bilete, etc). Nu omite nici "va rog, multumesc". Alege soferi cu calificative foarte mari (recomand de la 4 puncte in sus). UIte-te sa te urci in masina corecta, spune-i numele pe care ai facut comanda. Eu folosesc aplicatia corect si nu am intampinat niciodara probleme. A...si specifica destinatia in "detalii". (cu rovinieta, otopeni). Succes!
  8. SST

    Taxiuri la semafor

    (4) Pentru îmbarcarea sau debarcarea unui client, taxiurile pot opri şi pe drumurile publice cu restricţii privind oprirea, cu excepţia locurilor periculoase, cu condiţia să nu fie perturbată circulaţia prin această manevră. Detalii: https://legeaz.net/legea-38-2003-taximetriei/art-20 Evident ca legea este discutabila si interpretabila.
  9. PIELOREX Adresa: Prelungirea Soselei Giurgiului, Nr. 33 A, Jilava, Ilfov, Romania Tel. vanzari: 0725 223 710 - Mariana Grosu Email: office@pielorex.ro Website: www.pielorex.ro Program - Luni-Vineri: 8:00 - 16:00
  10. http://www.ancroma.ro/produse/catalogul-culorilor-ok-l-a http://www.ancroma.ro/piele-ecologica-ok-l-a Piele iahturi ,barci si Tapiterii pentru exterior, sezlonguri, scaune si fotolii pentru terase. Fotolii confortabile de piele iahturi si ca piele barci, cu lungimi de la de la 5 la… 50 de metri lungime. Piele ecologicá pentru mobilier de grádiná. Excelentá pentru autoturismele decapotabile si seile de motocicletá. Tapiterii de interior, tapiterii de SPA si fitness, unde nu permite mentinerea mirosurilor neplácute de transpiratie, a coloniilor de bacterii, a fungilor si mucegaiului. Pielea sinteticá OK L.A. Sanitized® are efect de protecţie antibacteriană pentru un număr mare de bacterii gram pozitive si gram negative, inclusiv pentru stafilococul auriu. La cerere, costurile de expediere si ramburs vor fi cuprinse in facturá.
  11. 90% sunt Vladimiri (de nici nu mai sti ce sa crezi). Daca ai deschis discutiile sa le aduci la bucuresti, nu pot decat sa fac o plecaciune adanca, pana la nivelul titeiului, in fata ta. Si "scumpul" asta e destul de subiectiv. Depinde ce oameni ai in preajma si cum vrea sa se implice fiecare. Poate facem o cheta, punem mana de la mana si le aducem....pe datorie..
  12. Misto ar fi sa-l aduca si pe la Bucuresti. macar asa....de amorul artei.....Nu-s fan Vladimir, dar "oamenii" astia chiar au ce arata intregii lumi. Bine, spre deosebire de noi care ne mandrim cu 2-3 "castele" si niste munti superbi dati de mama natura. Vladimirii astia au cladit de-a lungul anilor, niste lucruri incredibil de frumoase care chiar merita vazute. Muzeu misto, moto, e si la Konopiste.
  13. Pentru mine, Rusia e ceva magic, ceva ce nici o alta tara nu poate oferi. Am "bifat" deja Samara, Sankt Petersburg, Peterhof si Moscova. Ba chiar ma impinge pacatul la Trans-Siberian. Sa vad daca-mi iese. Ar mai fi si Astana (Kazahstan)....
×
×
  • Creează nouă...