iustin Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 vind agregatul prezent in fotografiile de mai jos, pe bucati. in afara de cadru vand cam tot, cadrul nu il dau pentru ca e stramb. se poate repara, dar nu prea are rost, si in starea in care e acum nu e prea sigur de mers cu el. preturi simbolice, nu am ce face cu el, sta in beci si dizlocuieste aer... suspensii bune, furca fata buna, juguri (am 2 perechi), sa (arata destul de bine si e comoda), rezervor nefisurat in stare buna, roata fata e buna, cea de pe spate e cam stramba insa are o camera groasa, rezistenta care se se vinde separat. daca mai vedeti ceva prin poze care va intereseaza spuneti-mi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 11, 2007 Share Postat Ianuarie 11, 2007 Salut! M-ar interesa fieru asta pt piese de schimb. Dar motorul nu il mai ai??? Zi un pret pt piese sau daca o dai toata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Ianuarie 11, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2007 (editat) roata fata 120 000, furca 100 000, suspensii spate 100 000, rezervor 120 000, sa 100 000, un jug 50 000, ferodouri de frana 50 000, piese de motor nu am. preturile sunt negociabile, toata la 300 000, valabil daca vine cineva dupa ea, nu o trimit Editat Ianuarie 11, 2007 de iustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Ianuarie 12, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2007 (editat) vroiam sa zic ca nu o trimit completa, pe piese trimit in tara cu ramburs, id de ym iustinstanciu , sau nr de telefon 0728800897 pretul pentru tot fierul e de 300 000, in caz ca vine cineva sa o ia din cj Editat Ianuarie 12, 2007 de iustin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 (editat) Io am dat pe al meu 400 000 si avea si motor dar arata jalnic. Ti-as da 300 000 pe ea ca este chiar ieftina ca sunt destule piese pe ea , dar faza naspa ii cu transportu ca nu am cu ce sa ma duc dupa ea si nu stiu daca s-ar renta ca probabil as plati mai mult pe transport. Oricum daca imi tre ceva piesa iti scriu. Editat Ianuarie 12, 2007 de radum90 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_mondialu Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 ce are cadrul mai exact , unde e partea cu problema?ca mi-o trebe mie dar mai mult pt cadru , ca vreau sa-l tai , sa iau o parte din el. ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 unde vine prinsa furca, chestia aia cilindrica sta un pic stramb pe cadru, pe poate rezolva cu autogen si ciocan da-mi add pe ym si mai vorbim iustinstanciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
18dany Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 Mai e valabil anuntu?? Ca mi-ar trebui mie coarnele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat August 18, 2007 Autor Share Postat August 18, 2007 cine vine dupa ea o ia gratis, nu faceti propuneri sa o trimit pe curier, posta. daca nu vine nimeni dupa ea, cam in 2 sapt merge la gunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionescu_george_bz Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 (editat) hei iau io rotzile cu totu si rezervorul platesc posta si cat vrei pe ele Editat August 18, 2007 de ionescu_george_bz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m3talik Postat August 18, 2007 Share Postat August 18, 2007 Mai e valabil anuntu?? Ca mi-ar trebui mie coarnele. pe mine ma intereseaza capacu de rezervor... de ala am nevoie...dau 10RON pt el... plus taxele postale... Sau, daca esti din ilfov/bucuresti..vin si il iau eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat August 19, 2007 Share Postat August 19, 2007 Coarnele le vreau eu !!! dami un pm sau intra pe mess ca tiam dat add numai bine asfalt uscat!!! salutari cu faru' daca merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustin Postat Martie 16, 2008 Autor Share Postat Martie 16, 2008 ANUNTUL NU MAI ESTE VALABIL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate