vik55 Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 Prea frumos afara [ totusi in jur de ora 10 ] parca as baga o iesire la piatra arsa ceva amatori ? sau o Bulgarica ? » Post actualizat in 14 Oct 2017 06:28Decizia in privinta traseului nu este luata inca suntem doi care plecam 10:15 / 10:30 OMV Pieptanari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Octombrie 14, 2017 Share Postat Octombrie 14, 2017 m-as baga dar pe drumul vechi pe la Târgoviște, pucioasa, Fieni sinaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 15, 2017 Autor Share Postat Octombrie 15, 2017 Sorry man am bagat ieri un Veliko a fost super . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pierrotlefou Postat Octombrie 15, 2017 Share Postat Octombrie 15, 2017 m-as baga dar pe drumul vechi pe la Târgoviște, pucioasa, Fieni sinaia Eu am facut azi Bucuresti - Ploiesti (pe autostrada) - Comarnic - Sinaia - Glod/Moroieni - Fieni - Targoviste - Bucuresti. Aproape 300km, in 4h (plus 2 pauze: una de Redbull+Bounty in Sinaia, una de combustibil in Targoviste). Cam frig dupa Ploiesti (era dimineata si mi-au amortit degetele), noros de la Comarnic, noros pana la Fieni. Dar in rest soare si placut. Bizoni la volan, in special in Dambovita. http://hpics.li/42e2fff Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate