tro5 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 am eu navigarie cu gps la mine, asa ca sansele de a rataci prin bulgaria sunt foarte mici pana la proba contrarie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Ianuarie 13, 2007 Admin Share Postat Ianuarie 13, 2007 (editat) Servus.. Cocosei,acum m-am intors de la drum,am fost pina pe Valea Doftanei o plimbare scurta.. Sfatul meu:luati-va lucruri groase tare pe voi,o sa inghetati de-or sa va gaseasca dracii.. Si eu am fost cu RT-ul,pe care esti superaparat de vint,este superconfortabil..cine ma cunoaste stie ca am superechipament si tot mi-au inghetat usor degetele de la maini si de la picioare!! Si in picioare am avut doua randuri de ciorapi,dintre care unii speciali de ski.. Ma rog,nu vreau sa va descurajez,dar este iarna totusi..si pe acolo sunt munti.. Parerea mea este ca va aventurati aiurea.. Aveti grije de voi.. Luigi Vicol Editat Ianuarie 13, 2007 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 sal uite o harta a bulgariei http://www.util21.ro/util21/harta-bulgaria-poza-mare.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 Pai suntem cam asa: bcristian tro5 tuningboy ali_baba prafuit (posibil) bilutza (posibil) draku (posibil) sherifelu (posibil) dna (posibil) plus hansol si restul (~4) din Giurgiu dar n-am inchis clubul, daca mai vrea cineva e binevenit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 dami si mie nr tau te sunam peal 8.30 cand ne strangem totica eu ami vin q cativa ?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Prafuit sigur! Dar la 8:30 la OMV Eroii Revolutiei, cu Grupul de la 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Pai suntem cam asa: bcristian tro5 tuningboy ali_baba prafuit (posibil) bilutza (posibil) draku (posibil) sherifelu (posibil) dna (posibil) plus hansol si restul (~4) din Giurgiu dar n-am inchis clubul, daca mai vrea cineva e binevenit vin si eu la 9 la centura + inca vreo 5 sau 6 moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 dici vin si eu.. si sasser noi am vb ku mai multi sa ne intalmin la arc .. nush.. dar am 2 probleme..1nu am carte verde k nu au vrut aia sa imi dea pt ca nu mai aveam chitanta...la rcala ardaf FUCK ARDAF si 2.. nu am nici asigurare medicala.. adik am un crnet de ala de sanatate.. plm.. spuneti-mi si mie dak mai are rost sa mai merg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
advd76 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 am eu navigarie cu gps la mine, asa ca sansele de a rataci prin bulgaria sunt foarte mici pana la proba contrarie poti sa-mi trimiti si mie te rog harta bulgariei pt IGO....ca a mea e expirata ms mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dna Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 eu ma vad q astia la 8.30 al mec uniri haideti cel ami bien sa ne vedem toti akolo si GTA !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boby_xt Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 eu la ora 8 plec de akas si ma duc la vama.. si va astept akolo k in pm nu mai inteleg nimik.. hai draq sa ne intalnim undeva uitati nr meu vb maine de dim care vrea sa ma sne..0740 139 700/ 0720 559 182 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Ianuarie 13, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2007 Cei care vreti sa mergeti cu noi, ne vedem pe centura. Plecarea la 9.00 fix. Nu are rost sa ne intalnim in oras, si-asa e devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Cei care vreti sa mergeti cu noi, ne vedem pe centura. Plecarea la 9.00 fix. Nu are rost sa ne intalnim in oras, si-asa e devreme. subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 subscriu corect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 bre, care draku e podul la centura? ala din jilava? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 bre, care draku e podul la centura? ala din jilava? da, ala e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 ok vin si io, sa ma asteptati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 daca nu esti la 9 trecute fix plecam fara intarziati....restul ori se grabesc sa ajunga la giurgiu ori dau goarna dupa noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 baaaaa, da' parca sunteti acceleratu' de satu mare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 drakule, tre sa ne miscam. cu cat decolam mai tarziu din Bucuresti cu atat aterizam mai tarziu , noaptea inapoi acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 asa, trebe plecat devreme, ziua e mica, 'iarna nu-i ca vara'... voi unde mergeti? ruse sau veliko? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 mie imi place cum suna asta: sa ne grabim la distractie hai ca trag la depou.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eti_radu Postat Ianuarie 13, 2007 Share Postat Ianuarie 13, 2007 Prafuit sigur! Dar la 8:30 la OMV Eroii Revolutiei, cu Grupul de la 8 subscriu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu_ro Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Buna Dimineata ! Teeeeeeeeeeeeeeeeezzzzzzzziireeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate