BrokenWind Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 Alte poze de la Manastiri si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Super excursie! Pe cand una cu motorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 hehehe..oaminilor...pozele cu manastirile sunt fain ...dar nu baga niminea pozele de la Motorrock??....hay k vreau sa vad cum am ieshit langa Ariman!!!! si nu uitaty "Free your spirit.........(faza cu balconul, ptr cine stie )" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 hehehe..oaminilor...pozele cu manastirile sunt fain ...dar nu baga niminea pozele de la Motorrock??....hay k vreau sa vad cum am ieshit langa Ariman!!!! si nu uitaty "Free your spirit.........(faza cu balconul, ptr cine stie )" cine ghiceste personajele primeste un suc maine seara cine ghiceste personajele primeste un suc maine seara ma refer la poza din mijloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 cine ghiceste personajele primeste un suc maine seara ma refer la poza din mijloc ăÂştia doi îi Âştiu primesc sucul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 cred k ai cunosc...dar din vedere ........dar primesc sucul nuu?? sapt viitoare k nu ajung sapt asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 sunt aia 2 batuti la bucuresti la gayfest 2007 ...betivilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 hesty un dragutz sufletzel....... un suc ceva??!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 pe astia doi parca ii stiu de undeva ...da pe astia nu,si nici nu vreau sa-i stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0smin Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 sunt aia 2 batuti la bucuresti la gayfest 2007 ...betivilor!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UltraDM Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 :...da pe astia nu,si nici nu vreau sa-i stiu... da' ce-o fi cu bilețelul ăla de dragoste de sub masă nu vrei să Âştii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 tare rau primim si noi un suc data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 tare rau primim si noi un suc data viitoare el este barbatul in relatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Iunie 12, 2007 Autor Share Postat Iunie 12, 2007 Te-a inselat sufetele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 se stie foarte bine unde este prea multa dragoste nici sexul nu mai contaza nu are rost sa mai dezbatem subiectul, traim intr-o tara lipsita de prejudecati si discriminare foarte tare week end-ul, a meritat 100% oamenii, parada, organizarea, muzica ............ toate au fost super P.S. nu imi amintesc ( nu recunosc ) nimic din cele intamplate, eram sub influenta ...... ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Hop si eu cu cele doua "amante" Nu fii modest, a 3-a amanta (pentru cei care-l stiu pe edi), un nou SUV splendid!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 13, 2007 Share Postat Iunie 13, 2007 (editat) Ba ,daca oamenii se iubesc ce aveti voi impotriva ,bravo lor,sunteti invidiosi pe succesele altora Editat Iunie 13, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 (editat) Si cum e topic hai sa mai punem poze cu o actiune la Valea Screzii unde au fost duse jucarioare de la motorrock-ul trecut de catre Silveri . Poze ,bineinteles cu printesa mea si prietenii mei Editat Iunie 14, 2007 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 14, 2007 Share Postat Iunie 14, 2007 Bravo voua Silveristilor......o fapta buna acolo unde trebuie......la mai mare......fain pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iunie 15, 2007 Share Postat Iunie 15, 2007 cateva poze de la motorrock....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Iunie 22, 2007 Share Postat Iunie 22, 2007 tot de la motorock....dar de pe margine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Iunie 24, 2007 Share Postat Iunie 24, 2007 (editat) Cateva poze de la "Brasov" sau mai bine spus drumul catre Brasov! Editat Iunie 24, 2007 de man19403 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 Poze de la brasov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Iunie 25, 2007 Share Postat Iunie 25, 2007 din poze se vede k o fost o calatorie foarte fain bravos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 10, 2007 Share Postat Iulie 10, 2007 Poze de la brasov Heya guys!!! Sunt mai nou printre voi dar pasionat!!!!!! Prima mea iubire e o jawa california.am muncit ceva la ea si am reusit sa o scot pe asfalt.ies mai rar din pacate.probleme financiare.in fine o sa bag si eu ceva poze cu ea.Sunt cu mine si prietena mea,la baicoi.atat am cu ea,deocamdata! Si vreo cateva inainte de reparatie...... Asfalt uscat si multa Timisoreana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate