CobraArt Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Cateva poze de Duminica Am mai aparut cam 4 motoare,dar nu le-am facut poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 a fost frumos si duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 19, 2007 Autor Share Postat Martie 19, 2007 Da,ne-am strans ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Martie 19, 2007 Share Postat Martie 19, 2007 poze cu "Vaca" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Tu ai trecut pe la Cris ieri pe la 11-12? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 a fost frumos si duminica subliniez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0smin Postat Martie 20, 2007 Share Postat Martie 20, 2007 (editat) Si eu cu Aprilica mea ... Editat Martie 20, 2007 de c0smin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 20, 2007 Autor Share Postat Martie 20, 2007 Pozele de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Martie 21, 2007 Share Postat Martie 21, 2007 Data viitoare vreau sa apar si eu mai cu fata asa ca domn fotograf primplanuri cu vedetele te rog data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Martie 21, 2007 Autor Share Postat Martie 21, 2007 Ati mai facut poze,unde sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Martie 27, 2007 Share Postat Martie 27, 2007 (editat) poze de azi...si din centru...si de la petromul din Campina(unde am baut un ceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai,mmmmmmmm mama,mama ce bun a fost )...am uitat ...ceai de cirese salbatice cu APFELSTRUDEL Editat Martie 27, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Stai ca iar e momentul cand mor. Deci e stabilit. Martea viitoare, vin de la Bucuresti special. Count me in poze de azi...si din centru...si de la petromul din Campina(unde am baut un ceaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai,mmmmmmmm mama,mama ce bun a fost )...am uitat ...ceai de cirese salbatice cu APFELSTRUDEL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Harnigan Postat Martie 28, 2007 Share Postat Martie 28, 2007 Pozele de la intrunirea de marti(27.03.2007). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0smin Postat Martie 29, 2007 Share Postat Martie 29, 2007 (editat) Si un film cu intrunirea de marti : http://www.youtube.com/watch?v=zEMRtG38r3E Editat Martie 29, 2007 de c0smin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1NebunDupaMotoare Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 Si un film cu intrunirea de marti : http://www.youtube.com/watch?v=zEMRtG38r3E f tare cu movie-ul asta... chiar ma intrebam pe unde zace:) e bine... ne organizam, avem materiale media... progresam baieti... maine poimaine o sa avem si sediu(bar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Vreun amator de iesit in dupa-amiaza asta? Eu cred ca pe la 3.30, 4 ies o tura pana la paltinu'. Cine vrea sa ma insoteasca, sa dea un PM sau sa ma sune ca am lasat numarul pe topic. f tare cu movie-ul asta... chiar ma intrebam pe unde zace:) e bine... ne organizam, avem materiale media... progresam baieti... maine poimaine o sa avem si sediu(bar) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamahana Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Vreun amator de iesit in dupa-amiaza asta? Eu cred ca pe la 3.30, 4 ies o tura pana la paltinu'. Cine vrea sa ma insoteasca, sa dea un PM sau sa ma sune ca am lasat numarul pe topic. Alexman... Doar ai crezut! Nu te-am zarit pe traseu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Alexman... Doar ai crezut! Nu te-am zarit pe traseu wrong!!!!...ba chiar a fost...eu sunt martor ...am si dovezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Poze pentru 3-04-2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 3, 2007 Autor Share Postat Aprilie 3, 2007 Mai am,dar o sa le pun maine pe restul Pe site-ul meu sunt toate, o sa le pun maine pe toate. http://rides.webshots.com/album/558502172iMKEuS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Hehe, multumesc Old Scorpion, ce m-as face fara tine daca nu m-ai reprezenta asa bine si pe forum si la intalnire. Mda, am fost, cu Old Scorpion si cu EA. A fost chiar misto, poze nu prea am facut decat la baraj, dar peisajul a fost superb. Poate weekendul asta repetam faza, dar this time altundeva. Old Scorpion wrong!!!!...ba chiar a fost...eu sunt martor ...am si dovezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu africatwin Postat Aprilie 5, 2007 Share Postat Aprilie 5, 2007 hai sa ma bag si eu. Filmuletul ...chiar interesant. Ma bucur ca Romeo a scapat doar cu julituri. Motorul nu parea prea sifonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 7, 2007 Autor Share Postat Aprilie 7, 2007 Plimbarea de azi: http://good-times.webshots.com/album/558550343kHqoBs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 17, 2007 Share Postat Aprilie 17, 2007 (editat) multi nene,muuuuulti ...da din ce in ce mai bine ... nu pot sa inchei fara... LA MULTI ANI SEBI !!!! Editat Aprilie 17, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 17, 2007 Autor Share Postat Aprilie 17, 2007 A fost ziua lui??? si noi nu am cantat LMA???? rusine ca nu ne ati zis la toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate