SLV Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 salut. uite ca pun si io o poza doua cu bicicleta mea asta de fete cum zice cristi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 18, 2007 Autor Share Postat Aprilie 18, 2007 salut. uite ca pun si io o poza doua cu bicicleta mea asta de fete cum zice cristi ) Silviu,lasa ca o sa ne vine si noua vremea cand o sa avem motorete adevarae Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) salut. uite ca pun si io o poza doua cu bicicleta mea asta de fete cum zice cristi ) Pai dupa nr de inmatriculare si eu credeam ca e al unei fete daca erai baiat iti alegeai si tu PH-XX-ULA Editat Aprilie 18, 2007 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 (editat) Am si eu o intrebare, din partea unei prietene. Stie cineva al cui e motorul asta si de unde l-a luat? (primul din poza) Multumesc. later edit: m-am documentat. Editat Aprilie 18, 2007 de amra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Aprilie 18, 2007 Share Postat Aprilie 18, 2007 salut. uite ca pun si io o poza doua cu bicicleta mea asta de fete cum zice cristi ) bine ai venit pe forum printre noi SLV.. mai vb noi, poate pe la garaj k acolo te vad de cele mai multe ori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 21, 2007 Autor Share Postat Aprilie 21, 2007 to Si dupa o zi de joaca aratam asa: Ce imi place! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mociclistu' Postat Aprilie 22, 2007 Share Postat Aprilie 22, 2007 ma bag si eu in gasca asta cu toate ca nu sunt din Ploiesti Mai exact sunt din Valenii de Munte.Eu am un Pegaso de 125 , si tata un Dominator cu care mai mrege si fratemiu. Cam atat.Asfalt uscat si multi km tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cernobal Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 to Si dupa o zi de joaca aratam asa: Ce imi place! bv tie Cristi...am vazut si filmuletul , este dragutz...oricum moto este mishto, sa il stapanesty sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 25, 2007 Autor Share Postat Aprilie 25, 2007 Iar ati facut tone de poze marti, si nu le-a pus nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Daca nu va dati acceptul pentru folosirea imagini voastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 26, 2007 Autor Share Postat Aprilie 26, 2007 Daca nu va dati acceptul pentru folosirea imagini voastre Tie ti-am dat card de VIP?Sau te-am sarit si de data asta?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amra Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Poze 24.04.2007 Ar trebui sa functioneze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Alte poze sau filmulete nu sunt ? sincer sunt curios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DENTISTRY Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 (editat) Plimbarea de azi: http://good-times.webshots.com/album/558550343kHqoBs off topic Cobra! esti beton man cu pozele astea de la LILC chiar daca sunt de o seama cu Matusalem nu pot sa nu -mi aduc aminte cum ma rupea Gogonea la sfarsitul cl a 12-a inainte de bac prin 91 Bafta la BAC si mai pune-ne poze sa ne mai amuzam si noi astia mai batrani.... Editat Aprilie 27, 2007 de DENTISTRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daelim Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 (editat) Salut!Mi-am luat de o saptamana scuter si incep sa descopar experienta pe 2 roti:)) Salut!Mi-am luat de o saptamana scuter si incep sa descopar experienta pe 2 roti:)) Editat Aprilie 29, 2007 de Daelim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Pun si eu niste poze de la intalnirea de marti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 Pun si eu niste poze de la intalnirea de marti. care marti????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 6, 2007 Share Postat Mai 6, 2007 care marti????? Un marti dintre matriile care au fost marti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Un marti dintre matriile care au fost marti mi-ai luat o piatra de pe inima ...am zarit pe undeva pe acolo si motorul meu,si ma intrebam cum de s-a dedublat ....eu cu el pe la 2 Mai...si clona lui in fata la Omnia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Pozele sunt de pe 10.04.2007.Deabia acum am putut sa le pun,cand am iesit din spital Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 Pozele sunt de pe 10.04.2007.Deabia acum am putut sa le pun,cand am iesit din spital ce ai patit man??nu zice ca ai picat!!daca mai tii minte am stat de vorba mai mult martea aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 M am operat si sunt pieton acum.Naspa e,dar n am ce sa fac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 M am operat si sunt pieton acum.Naspa e,dar n am ce sa fac e bine ca esti ok..sa ne vd cat mai curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bulinuta Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 Si eu deabia astept.Asfalt uscat!pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Poze de prin Bucovina ,si mai urmeaza si avem si putin albastru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate