M!rra Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Anul acesta,la cine a fost cuminte ,a venit mai repede Mosu' cu cadoul... proaspat scos din fabrica 300RR 2018. despachetare, ansamblare... gratarel , plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Csj Postat Octombrie 26, 2017 Share Postat Octombrie 26, 2017 Foarte bun clipul !!!!! Vreau enduro ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Prima data am crezut ca este un frigider cu ecranul rupt. Dar sunand din cornul de vanatoare (se poate folosi prin padure) am vazut ca s-a transformat intr-o motocicleta. Glumeam. Ce poate fi mai placut decat mirosul de motor nou, proaspat scos din tipla ? Distractie placuta cu el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan Secelean Postat Octombrie 27, 2017 Share Postat Octombrie 27, 2017 o sa iti placa foarte mult. aceasi senzatie am avut-o si eu cand am despachetat-o si asamblat-o . A fost prima Beta 300 RR din Romania si ma bucur de ea inca in fiecare clipa ! » Post actualizat in 27 Oct 2017 09:26asta era in iunie 2013. sa ii faci rodajul cum trebuie (adica sa nu turezi prea tare ! ) si o sa te bucuri de ea destul, eu nu am avut nicio problema la ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 23, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 23, 2017 merci.. asta ar fi primul test pe Beta 2018 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Noiembrie 23, 2017 Share Postat Noiembrie 23, 2017 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate