GoodKat Posted November 15, 2017 Share Posted November 15, 2017 Salutare, Niste oameni deosebit inimosi si plini de initiativa au demarat campania MotoHelp. Mai jos gasiti o scurta descriere sub forma unei serii de intrebari si raspunsuri care ar putea sa va raspunda nelamuririlor. Daca nu gasiti raspunsul la intrebarea domniilor voastre, va rog sa adresati intrebarea pe acest topic iar eu voi incerca sa va raspund cat mai cuprinzator. 1. Ce reprezinta 'MotoHelp'? Motohelp este o campanie de strangere de fonduri pentru a oferi ajutor unor motociclisti din comunitatea noastra care au suferit accidente si au nevoie de ajutor. Campania se desfasoara sub forma comercializarii unor calendare Motohelp. Fiind de la motociclisti pentru motociclisti, aceste calendare vor avea tematica moto. Link pt comenzi http://gotuning.ro/comanda-calendar/ 2. De ce sa particip la aceasta campanie? Pentru ca din banii obtinuti facem o bucurie de sarbatori,ajutam motociclisti care au suferit accidente.Pentru ca ne salutam cu doua degete cand ne vedem pestrada chiar daca nu ne cunoastem.Pentru ca este in spiritul nostru sa ajutam un frate. Sigurte-ai oprit langa un motociclist oprit pe marginea drumuluica sa il ajuti, sau ai primit ajutor cand ai avut o problema.Pentru ca este frumos, special si ne reprezinta. 3. Cum se desfasoara campania MotoHelp? Pentru a putea strange fonduri, ne-am hotarat sa printam niste calendare cu tema moto. Profitul obtinut in urma vanzarii calendarelor si a spatiilor publicitare de pe calendare va fi donat integral catre cei care au nevoie de ajutorul financiar. Fiind o comunitate mai stransa decat restul comunitatilor atunci cand unul dintre noi “cade” sau are anumite suferinte, ne unim toti si incercam sa ajutam. Pe acest lucru ne bazam si speramca din nou ne vom uni si vom cumpara in numar mare acest calendar. 4. Are sanse de reusita campania MotoHelp? Sansele de reusita ale campaniei le dam noi. Exista o mare sansa ca aceasta campanie “MotoHelp” sa devina virala iar noi ne dam tot interesul. Vom promova prin grupurile moto, pe Facebook (reclame platite), presa on-line si scrisa, oriunde sunt motociclisti suntem si noi.Daca va desfasurati activitatea in domeniul moto si dvs. faceti parte din aceasta comunitate,nu ratati sansa de a publica o reclama paginile a calendarului “MotoHelp”. Tot anul veti fi in ochii nostri. 5. Vreau sa cumpar spatiu publicitar, ce beneficii am? Prin prezenta in calendar, va adresati tintit comunitatii motociclistilor din Romania si ne vetireaminti in fiecare luna ca aveti de vanzare produse sau servicii de care avem nevoie.Mai mult, veti fi mai “simpatici” si veti vinde mai mult decat concurenta dvs. pt ca dovediti cafaceti parte din comunitatea noastra, dovediti ca ne impartasiti pasiunea si dovediti ca atiajutatat in acest fel. 6. Cate spatii publicitare sunt de vanzare si care sunt conditiile de achizitionare? Avem doar 4 spatii de reclama la baza fiecarei file din cele 12 ale calendarului, la pretul de 250 euro.Fiecare caseta pt reclama are dimensiunea de 76x45 mm. Trebuie sa ne furnizati reclama dvs.in format .tiff sau .jpg. la rezolutie buna. Mai jos aveti o pagina din calendar cu amplasarea casetelor pentru reclama. 7. Vreau sa cumpar mai multe calendare, ce beneficii am? Daca comandati minim 30 de calendare, acestea vor fi personalizate cu reclama dvs., numelefirmei, date de contact, in partea de sus a calendarului(cartonul suport) pe care le puteti oferipartenerilor sau clientilor dvs. Dimensiunea cartonului suport este de 310x105 mm policromie. De asemenea, trebuie sa ne furnizati macheta reclamei dvs. in format .tiff sau .jpg. Pretul unui calendar personalizat pe cartonul suport este de 39 de lei/buc. Se elibereaza factura,nu suntem platitori de TVA. 8. Vreau sa comand un calendar MotoHelp. Cum fac? Calendarul MotoHelp 2018 poate fi comandat accesand http://gotuning.ro/comanda-calendar/ Se vor completa campurile formularului, urmand ca plata sa fie facuta in sistem ramburs. 9. Vreau sa stiu specificatiile tehnice ale calendarului MotoHelp model 2018. Nu l-am vazut la EICMA. Calendarul are 12 file putere, cate una pentru fiecare luna a anului ce urmeaza. Hartia este de cea mai buna calitate. Va asiguram ca are performante bune avand in vedere dimensiunile de 310x450mm. » Post actualizat in 16 Nov 2017 05:20O mica mentiune: calendarele se fac pe baza de pre-comanda iar durata de livrare din momentul comenzii este de 7-10 zile. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brake Posted November 16, 2017 Share Posted November 16, 2017 Interesant,am distribuit si pe faceb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted November 17, 2017 Author Share Posted November 17, 2017 Multumesc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
john17 Posted December 8, 2017 Share Posted December 8, 2017 In sfarsit am primit astazi calendarele comandate. Calitate buna, poze frumoase. Imi place ca scrie la fiecare imagine autorul si locatia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted December 9, 2017 Author Share Posted December 9, 2017 Multumim! Acum sunt si eu la oficiul postal pentru a-l ridica pe al meu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misionaru Posted December 13, 2017 Share Posted December 13, 2017 Am comandat si eu un calendar. Imi place campania, imi plac calendarele ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted December 14, 2017 Author Share Posted December 14, 2017 Am comandat si eu un calendar. Imi place campania, imi plac calendarele ) Am comandat si eu, am si primit calenadarul. Calitatea buna, ambalajul la fel de bun, plic cu folie pe interior, dublat de un carton care sa previna indoirea. » Post actualizat in 22 Dec 2017 21:41 Asa cum ne-am propus, am dus la bun sfarsit campania MotoHelp. Am facut totul impreuna cu voi toti cei ce ne-ati sustinut cumparand calendarele sau oferindu-ne fotografiile superbe. Prin aceasta campanie ajutam de sarbatori motociclisti care au suferit accidente grave. Asa cum fac motociclistii, asa cum ne oprim si ne ajutam cand unul din noi are probleme. Am realizat un profit dupa impozitare de 3476 de lei. Jumatate au ajuns la Alexandru Stefan din Giurgiu, accidentat in vara de o masina in timp ce conducea regulamentar. Foarte grav, a necesistat mai multe operatii si acum face recuperare avand semipareze la membre. Cealalta jumatate i-am distribuit motociclistului veteran Arhir Constantin din Campina, care este operat de cateva zile pt montarea unui defibrilator cardiac. A fost nevoit sa faca credit pe 5 ani la banca pt acesta. Va dorim sanatate si Sarbatori Fericite domnilor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted February 7, 2020 Author Share Posted February 7, 2020 Baieti si fete, motociclisti si motocicliste, Am reusit sa ducem la bun sfarsit campania si anul acesta! Pe aceasta cale as dori sa multumesc in numele echipei MotoHelp, tuturor sponsorilor, donatorilor si tuturor care au sustinut in orice fel aceasta campanie! S-a strans suma de 8580 RON, suma care a fost impartita in mod egal intre cei trei beneficiari ai campaniei MotoHelp. Atasat veti gasi extrasele de cont cu suma virata fiecaruia dintre beneficiari. Sa ne vedem sanatosi pe sosele, pe coclauri sau prin baruri! Va multumim! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts