Pepene Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Salut baieti. Caut si eu cateva pareri despre modelul din titlu.Ma intereseaza ca fiabilitate.O sa fie folosit la soft enduro si pe strada cu roti sm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Pentru sosea de ce nu cauti SXV-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Noiembrie 25, 2017 Share Postat Noiembrie 25, 2017 Din cate am intrebat si la United Motors si ce am citit sibpe advrider si alte forumuri de genul asta, variantele pana in 2009 au probleme cu electromotorul si cu electrica. Abia din 2009 in sus anumite probleme au fost remediate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2017 Motocicleta e din 2008 e cam singura de pe olx din ce am vazut.Vreau rxv pentru ca cele mai multe drumuri o sa fie prin padure,rotile de sm o sa fie puse ocazional. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepene Postat Noiembrie 25, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 25, 2017 Am avut sv inainte deci sunt oarecum obisnuit cu v-ul,dar asta sunt sigur ca e mult mai salbatica:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alpi26 Postat Decembrie 2, 2017 Share Postat Decembrie 2, 2017 » Post actualizat in 02 Dec 2017 08:33 » Post actualizat in 10 Dec 2017 17:02Buna, Imi cer scuze daca postez gresit, dar am o problema cu un Aprilia SXV, si as avea nevoie de un cablu de comunicatie, cu care se poate conecta la ECU. Are cumva cineva, sau stie cineva sa aibe un asemenea cablu? Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate