LauurKennedy Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Salut, sunt nou pe forum și am nevoie de un ajutor mare. De curând mi-am cumpărat o Aprilia RS 125 și am o problema cu semnalizarile. Când dau semnal stânga merg toate patru , când dau semnal dreapta merg toate patru(ca și cum ar fi pe avarii). Ce ar putea fi? P.S - Am schimbat releul de semnalizare, siguranțele toate și bateria . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Trebuie segmentat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Virus3nd3r Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 daca spui ca este bun releul ,si ai semnalizari pe led incearca sa inlocuiesti cu semnalizari pe bec .macar de proba cele 2 de pe spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 Exemplul mega prostului! Trebuie segmentat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 (editat) pune si un semnal vechi pe fiecare parte pe circuit si ai sa vezi ca merge ..ai nevoie de un consumator mai mare ! am un prieten care a avut aceeasi problema si a rezolvat-o...revin maine cu detalii cum Editat Decembrie 22, 2017 de banat rider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Decembrie 22, 2017 Share Postat Decembrie 22, 2017 (editat) Sunt doua variante. 1. Fac cele doua fire de comanda semnalizare scurt ori in comutator ori pe traseu 2. Cel mai probabil s-a trecut la semnalizare cu leduri si s-a ignorat martorul din bord Editat Decembrie 22, 2017 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragos 23 Postat Iunie 21, 2020 Share Postat Iunie 21, 2020 Salut, am si eu o aprilia rs 125 modelul py din 2008, si motocicleta a stat foarte mult iar acum nu mi merg semnalizarile deloc, înainte stăteau aprinse si nu palpaiau, acum nu mai merg deloc si nici becul din bord nu se aprinde, stie cineva care ar fi problema? Ps am 16 ani si nu prea ma pricep la mecanica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate