thesaw Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Da, de cand cu E4 toate sufera in ture mici de acceleratie on/off cauzata de mersul sarac. Fara remap sau PC nu scapi de efect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Da, de cand cu E4 toate sufera in ture mici de acceleratie on/off cauzata de mersul sarac. Fara remap sau PC nu scapi de efect. acceleratia on/off e doar o problema usor observabila de catre oricine un soft facut bine e cu totu alta mancare de peste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2018 Si totusi eu cum pun arcurile alea?)) daca nu sunt indiscret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Ianuarie 20, 2018 Share Postat Ianuarie 20, 2018 Si totusi eu cum pun arcurile alea? )) daca nu sunt indiscret pai lungimea arcului nu are nici o legatura cu constanta ... vezi pe part number care unde vine ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Ianuarie 20, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2018 Am gasit o schita dar nu stiu care e lung si care e scurt nu specifica nicaieri ..tot ce am gasit e informatia de pe forum din amglia dar nu stiu daca e corecta sau nu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate