flowerpower Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) As dori sa fac un mulaj din ipsos dupa o carena de XR400. Poate are cineva XR400 prin apropiere. Multumesc Editat Ianuarie 27, 2018 de flowerpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Muretto Grundieg Postat Ianuarie 27, 2018 Share Postat Ianuarie 27, 2018 După statistici (2016) erau înmatriculate 20 de bucăți în toată țara. În Vâlcea nici una. Cele mai multe sunt în Sibiu (4) București și Cluj câte 3. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragomir Ionut Postat Ianuarie 28, 2018 Share Postat Ianuarie 28, 2018 Observatia mea nu are leg cu subiectul cum nici xr400 nu are leg cu motocrosul. Doar zic si eu. Sun mare fan al hondei cu pricina si caut la randu-mi sa cumpar una. Incearca pe aliexpres poae gasesti ceva gata facut. Daca o rezolvi cumva, da de stire te rog. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flowerpower Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) Ma gandesc sa o rezolv in felul urmator. Gaurile de prindere la carena cu toba sunt pozitionate la fel cu carena fara toba. Pot masura pozitia lor cu o masina in coordonate , iar curbura placii o fac aproximativ, doar sa fie estetic asemanator. Execut mulajul pe un cnc ca sa fiu inteles. Editat Ianuarie 29, 2018 de flowerpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pestritu Postat Ianuarie 29, 2018 Share Postat Ianuarie 29, 2018 Scan 3d, cnc...atata bataie de cap pentru o carena... Nu se gaseste pe nicaieri de cumparat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flowerpower Postat Ianuarie 29, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 29, 2018 (editat) De fapt, functioneaza si fara carena. Ma asteptam sa gasesc pe cineva sa ma lase sa fac un mulaj. Nu am gasit. Bucatica aceea de plasic (carena) se vinde cu 100 euro (cu transport). Pentru realizarea mulajului folosesc un cnc la care am acces si nu e necesara scanare 3d. Doar Artcam + coordonatele gaurilor. Editat Ianuarie 29, 2018 de flowerpower Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate