fairplaybiker Postat Februarie 16, 2018 Share Postat Februarie 16, 2018 dupa cum zice si titlu si nunumai .. nr 1 in vara prin mai -iunie depinde de vreme vreau o tura cu cat mai mult off posibil in bosnia -muntenegru-albania ,pe bosnia doar vreau sa trec cam 1 zi si apoi cam 2 zile pe muntenegru unde am mai fost doar pe asfalt si apoi albania vreo 4-5 zile ..cine poate sa imi dea idei ,locuri faine salbatice sau trakuri gpx cu ce as putea face ..nu vreau hard enduro ca voi merge cu o honda transalp dar daca merita peisaju si drumul poate fi si mai hard... cum este ca tara albania prietenoasa cu motociclisti politia sau alte posibile pericole ...gasesc vb de engleza sau ma descurc prin semne nr 2 daca o mai fost careva si stie sa imi dea tot asa idei si locuri faine sau trakuri gpx pt ukraina vreau vreau 5-6 zile ..la ce sa fiu atent ..politie ,oameni ? multumesc anticipat ..si noroi la cine ii place poza ii informativa » Post actualizat in 16 Feb 2018 22:16pot sa fie drumuri si de asfalt daca merita peisaju( cum avem noi transfagarasanu sa transalpina ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moebius Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Toata Albania merita. Te descurci cu ce poti: engleza, germana, semne si romana. Doar zona Tirana, Dures nu mi-a spus nimic. Daca intri din nord nu rata Teth si Valbona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rouleur Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Pentru Bosnia, poate te inspiră: https://www.carpathian2wheelsguide.com/shop/trasee-offroad-in-bosnia-hertegovina/ Pentru Albania, nu am experienţă off, dar on road este un haos, care poate fi distractiv sau periculos... În Albania m-am simţit în siguranţă, e ieftin, iar coasta adriatică merită făcută, de la Durres la Vlore; de vorbit, nu vorbesc nicio limbă (poate albaneza...); plata cu cardul e o raritate, ca şi orice chitanţă obţinută; benzina se poate plăti şi în euro, dar devine cea mai scumpă din Europa... Albanezii seamănă cu noi, se descurcă, iar noi acolo, la fel! Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Ai aici niste informatii despre toate tarile pomenite: http://www.transeurotrail.org/ Pentru Bosnia, desi ai zis ca vrei doar o zi, mai poti folosi ghidul de la C2WG, cum a zis si colegul mai sus. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
textoru Postat Februarie 17, 2018 Share Postat Februarie 17, 2018 Salut, ceva informatii si trasee poti gasi in turele mele exact din zona respectiva. /index.php?/topic/730551-bosnia-moja-srce-ja-te-volim/ /index.php?/topic/740049-ivela-jugoslavija/ Daca vrei track gpx trimite adresa de email pe PM. Bosnia merita mult mai mult de o zi. O sa vezi. Muntenegru e mai mult asfalt. Albania e superba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate