foxxbiker Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 http://ph-online.ro/actualitate-trafic/item/96055-accident-pe-dn-1-in-puchenii-mosneni-un-motociclist-a-cazut-pe-carosabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 mi se pare mie sau e un ducati ? stiu ca de obicei e un baiat cu un ducati care merge vineri spre Ploiesti ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 mi se pare mie sau e un ducati ? stiu ca de obicei e un baiat cu un ducati care merge vineri spre Ploiesti ... scrie in articol - "foto cu rol ilustrativ" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 E cam sec articolul. Ori a fost ceva fara victime, ori e o confuzie. Singurul acc moto in PH a fost astazi in jurul orelor 15:00, in com. Cocorastii Mislii, sat Tiparesti, unde un motociclist de 37 ani, a intrat intr-un copac (politraumatizat + fractura femur) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 20, 2018 Share Postat Aprilie 20, 2018 Discipol al lui @xael... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 mi se pare mie sau e un ducati ? stiu ca de obicei e un baiat cu un ducati care merge vineri spre Ploiesti ... Posibil eu sa fiu acel baiat, dar sunt ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mariusik85 Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 de obicei si eu vinerea merg spre valenii de munte. te-am prins de o gramada de ori pe drumul respectiv, inclusiv duminica la intoarcere bine ca esti bine. @ovi_ice : ai dreptate, m-am grabit si nu mi-am dat seama, am luat de buna poza ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
addrianii Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 Eu tot nu am auzit nimic de om, o fi bine oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate