andutzu_85 Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 (editat) http://www.bistriteanul.ro/foto-impact-intre-un-motociclist-si-o-masina-in-tihuta/ Ziaristii vietii...de ce nu au specificat ca soferul era in depasire pe contrasens ??? Ma mir ca nu au spus ca,colegul avea viteza Slava domnului ca a scapat si este relativ bine....il cunosc personal si stiu cum merge....e un om foarte calculat,merge foarte bine si nu depaseste limitele (asta l-a si salvat)! Insanatosire grabnica colegu'! Editat Aprilie 23, 2018 de andutzu_85 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 23, 2018 Share Postat Aprilie 23, 2018 dar... scrie ca era pe contrasens. nu scrie de depasire, ce-i drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andutzu_85 Postat Aprilie 23, 2018 Autor Share Postat Aprilie 23, 2018 Riderul urca iar auto cu pricina era in coborare si in depasirea unui tir intr-o curba foarte stransa si fara vizibilitate De dat cu parerea toti suntem buni...doamne fereste sa ne aflam asupra faptului!!! Ride safe » Post actualizat in 23 Apr 2018 11:54 Exact pe tihuta anul trecut am patit-o si eu....m-am trezit cu un tir in fata,in depasirea altui tir la fel in curba fara vizibilitate....ingerul pazitor si faptul ca nu am avut viteza m-au salvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviugsx Postat Iulie 1, 2018 Share Postat Iulie 1, 2018 Doamne Dumnezeule!!! Nu am ştiut nimic până acum de Vasile. Băiatul ăsta mergea foarte calculat şi avea experiență. @andutzu_85 Mâine am să te sun. Şi fosta mea motocicletă a fost implicată într-un accident şi este daună totală. Mă bucur măcar că băiatul este bine. Grijă mare că în ultima vreme parcă s-au sălbăticit toți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TeDy 'M Postat Iulie 2, 2018 Share Postat Iulie 2, 2018 Liviugsx, de cine e vorba mai exact? Am si eu in grupul de ture cativavVasile. » Post actualizat in 02 Jul 2018 11:25 Cu doi Vasileam fost la tura, dar nu stiu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator liviugsx Postat Iulie 3, 2018 Share Postat Iulie 3, 2018 Cu doi Vasileam fost la tura, dar nu stiu... Este vorba despre un baiat de la noi de la Radauti, Vasile Colibaba. Are kawasaki cu nr NGK. Nu cred ca a iesit cu voi. Nu stiu nimic despre accident. Din cate vad este de mai multa vreme si cu baiatul sau prieteni din gasca noastra nu mai m-am intalnit. Eu moto nu mai am si nici nu prea am mai fost prin zona. Sper ca este bine si ca si-a facut inapoi bijuteria. Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate