givemefive Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Salut, ieri am iesit la prima plimbare cu motoreta si ...problema. In timpul mersului, intre 4k si 6k ture ( din ce am observat eu si indiferent de treapta de viteza in care eram), acul de la turometru se ducea in zero, motorul nu mai "tragea" si dupa o secunda sau o doua isi revenea la turatiile initiale. Bordul, farurile si orice alta componenta electrica - la prima vedere - ramaneau in functiune. Treaba asta s-a repetat de cateva ori intr-un interval de o seara. Eram curios daca s-a mai lovit careva de problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Val.Hayabusa Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 vezi sa nu fie de la senzorul de cric , daca joaca putin e de ajuns .. scoate mufa , pune pe direct o sarma acolo si vezi ce se intampla . mie imi intrerupea si asta a fost cauza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 26, 2018 Autor Share Postat Aprilie 26, 2018 O sa verific si una si alta azi. Dar daca ar fi o problema la borne nu ar trebuii sa pice toata partea electrica? La fel si la senzorul de cric, nu ar trebuii sa opreasca motoreta de tot daca ar fi ceva de la el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 Am patit la fel, am crezut ca e de la cric, era minusul la borna putin slab si intrerupea fara sa sesizez nimic in bord, nimic in afara de ceea ce ai descris tu. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dell_ser Postat Aprilie 26, 2018 Share Postat Aprilie 26, 2018 De la cric. patit si rezolvat cu o curatare si ungere buna. Intra praf si rugina la punctul de prindere a cricului si arcul nu are puterea sa traga usor cricul. Dai jos. cureti bine suprafata si o ungi . Se rezolva foarte usor. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
givemefive Postat Aprilie 27, 2018 Autor Share Postat Aprilie 27, 2018 Am curatat senzorul si am indoit putin pintenul acela care apasa pe el, pt ca era la limita din ce am obs si acuma merge perfect. Multumesc de sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate