Sari la conținut

givemefive

Membru
  • Număr conținut

    103
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de givemefive

  1. Sportiva. Am avut experiente neplacute in trecut cand m-am trezit fara asfalt sub roti si incerc sa evit acest tip de aventura. Multumesc pentru raspunsuri.
  2. Exista asfalt peste tot (bun sau rau), sau este decopertat pe anumite portiuni?
  3. Salut. Dupa cum se mentioneaza si in titlu, ma intereseaza in ce stadiu mai este Transalpina si daca se poate parcurge cu moto. Mai ales dinspre partea Sibiu - jina spre Ranca. O zi buna si multumesc.
  4. Salut, Ma gandesc sa inlocuiesc finala OEM la un K8 750 cu ceva aftermarket, dar fara sa dau jos catalizatorul. Dar sunt nelamurit daca o mai functioneze in parametri normali fara sa aduc modificari la soft. PS: Caut finala OMOLOGATA ptr K8 750, daca are cineva de vanzare
  5. Am curatat senzorul si am indoit putin pintenul acela care apasa pe el, pt ca era la limita din ce am obs si acuma merge perfect. Multumesc de sfaturi.
  6. Eu am mers cu 2ct intr-un concediu de 5k km. Au fost patratite la intoarcere de cata autostrada am bagat dar nu am avut probleme indiferent de ploaie sau nu.
  7. O sa verific si una si alta azi. Dar daca ar fi o problema la borne nu ar trebuii sa pice toata partea electrica? La fel si la senzorul de cric, nu ar trebuii sa opreasca motoreta de tot daca ar fi ceva de la el?
  8. Salut, ieri am iesit la prima plimbare cu motoreta si ...problema. In timpul mersului, intre 4k si 6k ture ( din ce am observat eu si indiferent de treapta de viteza in care eram), acul de la turometru se ducea in zero, motorul nu mai "tragea" si dupa o secunda sau o doua isi revenea la turatiile initiale. Bordul, farurile si orice alta componenta electrica - la prima vedere - ramaneau in functiune. Treaba asta s-a repetat de cateva ori intr-un interval de o seara. Eram curios daca s-a mai lovit careva de problema asta?
  9. givemefive

    GPS MOTO

    Salut, vreau sa achizitionez un suport de tel/gps dar gasesc numai pentru motociclete cu bara de ghidon si nu pt sportive. La o mica cautare pe net am dat la american de RAM mounts ( care la noi costa dublu sau mai mult). Exista ceva alternative?
  10. givemefive

    Cauciuc terminat

    am sunat la numarul dat de Draven si omul a zis ca ma rezolva cu un sh sa ma tina pana acasa. Mc mult.
  11. givemefive

    Cauciuc terminat

    Autostrada cateva sute de km incarcat cu bagaje si pasager plus vreo 1k pe drumuri de toate tipurile. Oricum sunt la al doilea sezon cu ele dejea ... Au peste 10km cred. O treime din ei numai pe autostrada. Aveam de gand sa le schimb cum ma intorceam... Acuma sunt curios daca sa incerc sa schiopatez pana acasa in starea care se afla.. » Post actualizat in 13 Aug 2016 12:29 Eu vreau sa stiu daca ma poate ajuta cineva de prin piatra sau din imprejurimi.
  12. givemefive

    Cauciuc terminat

    Salut, am o mica problema cu cauciucul spate. Fix cu 700 de km si 2 zile pana acasa (constanta) pr la lacul rosu au inceput sa se vada firele. Acuma e prima oara cand se intampla asta. Ma indrept spre piatra neamt si vreau sa stiu daca exista un service sau magazin de unde pot cumpara/monta un cauciuc sh sau nou dar macar sa ma tina pana acasa. Partea proasta este ca ajung seara acolo si ni stiu cum sa rezolv problema. Nici macar nu stiu cat de safe este sa mai merg asa si sunt si cu pretena dupa mine si bagaje.
  13. Acuma am verificat si bujiile si nu am scanteie la nici una. Am mers mai departe si am verificat fisele daca fac ele scanteie si nici macar asta. Si am masurat daca am tensiune la mufa care trebuie sa alimenteze fisa si nici macar asta. Culmea ca electromotorul se invarte bine merci.
  14. Am spalat bujiile cu alcool tehnic, si le-am si curatat cu smirghel. In schimb nu am lasat decat vreo 30 de min sa se aeriseasca caile de acces de la bujii ( dadeam la automat la fiecare 10 minute de cateva ori sa mai arunce afara, si se simtea ceva miros de benzina). Am avut tot timpul redresorl conectat la baterie. Am verificat si sigurantele si sunt toate ok. Un singur fir este putin negru la un papuc de la sigurantele din codita. O sa incerc sa inlocuiesc papucul desi nu cred ca e de la asa ceva.
  15. Salut, am o mica problema. DUpa o luna de nepornit motorul ( am ramas fara carnet) am incercat sa`l pornesc si ciuciu. A dat sa porneasca si parca s-a innecat si mort ( a bolborosit putin) Pompa de benzina se aude cand pun contactul. Electromotorul invarte. Baterie are. Benzina schimbata ( a stat afara si a mai dat putin ploaia peste ea, desi era pusa oarecum sub o copertina ). Am scos bujiile si cu toate ca sunt cam negre si ceva calamina pe ele, aratau ok la varf ( sunt iridium). Mentionez ca la scoatere se simtea putin miros de benzina pe ele si vreo 2 erau umede. Le-am scos, lasat la uscat, am dat la automat sa incerc sa aerisesc putin canalele de la bujii si le-am pus la loc, dar tot degeaba. Recunos ca am uitat sa fac o verificare completa la bujii ( sa le pun la fisa si sa vad daca dau scanteie dar asta o sa fie urmatoare faza). Motorul mergea fara nici o problema ultima oara cand l-am pornit. Acuma eu stiu ca chiar daca 1-2 bujii ar fi cu problema tot ar trebuii macar sa porneasca. Intrebarea mea este daca s-a mai lovit cineva de problema asta sau ceva asemanator?
  16. Ce urat a inceput saptamana asta
  17. givemefive

    accident cluj

    Mai este obligatoriu in 2015 sa ai permis ca sa te urci pe mobra?! Ce legi arhaice ...
  18. Cand merg cu motoreta am frica de traficul de Constanta, dar imi place cel de Bucuresti. Cand merg cu masina turbez in Bucuresti, dar sunt "aproape" fara stres in Constanta. Aaaa da, constantenii habar nu au ce este un sens giratoriu si cu ce se mananca. Regula e intarita cu atat mai mult daca ai bmw, camasa deschisa pana la buric, chelie, ceafa, ochelari de soare, ghiuluri si mergi pe banda 2 sau 3 cu 20km la ora.
  19. Daca zic ca exact drumul ala, nu stiu de ce, dar nu am pornit camera, ma crezi ? Am avut de mers cateva sunte de metri. Altii isi pun doar casca pt distanta asta. Eu imbracat complet dar mi-a fost lene sa pornesc camera. Invatatura de minte sa`mi fie.
  20. Penetru eu merg non stop cu camera pe casca de parca as fi un cocos, si ii doar la basca. 2 faze in decursul ultimilor 2 saptamani. Una acuma 3 zile cand mergeam relaxat pe banda de langa axul drumului si in apropierea unei treceri de pietoni eram foarte atent in fata sa nu o ia la fuga unul de aiurea ( era si trafic intens). Cand din senin claxoane ....de undeva . Ma uit in oglinda dreapta, nimic...cand ma uit in stanga ( eu mergeam pe mijlocul benzii) vad un A6 care era jumate pe contrasens si jumate pe banda pe care mergeam si cu semnal de stanga. Panica maxima pt ca era dejea cu masina in dreptul cotului meu. In momentul in care ajunge paralel cu mine, trage ca vaca dreapta de volan si ma arunca pe banda din dreapta. Noroc ca era spatiu acolo. O idioata si cu copil in masina. Si a doua faza cu cateva zile inainte ...eu la intersectie, pun semnal stanga, aplec motorul putin sa iau curba si pam pam, ma depaseste o desteapta cu bmw pe stanga si ma loveste in oglinda stanga de o da peste cap si ma impinge spre bordura. Am oprit fara sa cad, am inceput sa o intreb daca este sanatoasa la cap, la care ea "Aaaaa nu ai nimica" si se urca in masina si pleaca! Am ramas cu gura cascata. Noroc cu alti soferii care au oprit si au ramas cu mine sa vada daca totul este ok. Mentionez ca si vaca asta era tot cu copil in masina. Concluzie? De 2 zile merg cu masina )
  21. Am incercat cu ambreiajul. Nu se modifica nimic. La fel se aude. Ma uitam pe forum dedicat la 600rr si multa lumea era deacord asupra faptului ca intinzatorul de distributie (CCT) incepe sa faca figurii din cauza folosirii unui ulei gresit dpdv al vascozitatii. Momentan folosesc 300V 15W-50. Asa ca am facut comanda de un 10-w50 si sa vedem ce naiba se intampla. Desi banuiesc ca daca a inceput sa bata, indiferent ce fac eu in continuare tot asa o sa se auda
  22. Tng intinzatorul l-am schimbat acuma 200 km. Acel zornait sau tacanit e de la ambreiaj?
×
×
  • Creează nouă...