betterevil Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Salut, Are cineva echipament de la Nordcap? Il au de ceva timp la MYMOTO si vad ca e o firma greceasca. Am fost la ei in magazin si mi-a placut echipamentul, pare foarte bun raportul calitate pret. Poate imi dati ceva feedback legat de ei. Ma bate gandul sa cumpar o pereche de pantaloni modelul Dakar de la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hornet H Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Am eu o vesta reflectorizanta cu protecție ptr.coloana,este foarte ok lucrata și materialele par de buna calitate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin.urda Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Si eu as vrea sa imi iau geaca si manusi de la Nordcap, m-am tot uitat pe site, dar inca sunt nehotarat. Maine dimineata ma duc in magazin sa le vad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MYMOTO Postat Aprilie 28, 2018 Share Postat Aprilie 28, 2018 (editat) Salutare, Raportul pret/calitate este fenomenal, si asta la un pret relativ mic. Gecile de vara, manusile, pantalonii si in general cam toate produsele pe care le avem pe stoc sunt foarte bine croite, iar materialele sunt de calitate. Marca apartine firmei Motomarket din Grecia, unul dintre distribuitorii foarte mari de echipamente. Cu stima, Echipa MYMOTO Editat Aprilie 28, 2018 de MYMOTO Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate