Sari la conținut

betterevil

Membru
  • Număr conținut

    39
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    990 Adventure

Informații profil

  • Motociclete detinute
    XT660R, VN800A

Vizitatori Recenți Profil

439 citiri profil

betterevil's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Are cineva echipament de la Nordcap? Il au de ceva timp la MYMOTO si vad ca e o firma greceasca. Am fost la ei in magazin si mi-a placut echipamentul, pare foarte bun raportul calitate pret. Poate imi dati ceva feedback legat de ei. Ma bate gandul sa cumpar o pereche de pantaloni modelul Dakar de la ei.
  2. Acum am văzut că au Engine Ice și la noi. Nu găsisem când am căutat ultima dată. O să pun din ăsta.
  3. Daca inca mai cauti incearca pe Italia. Ai sanse foarte mari sa gasesti acolo, oamenii sunt foarte pasionati de 950/990. » Post actualizat in 16 Apr 2018 14:45 A venit timpul sa schimb antigelul. Voi ce folositi? Am vazut ca ala de la Motorex e G48 si nu prea gasesc, iar pe advrider ziceau ca pun Engine Ice sau Water Wetter.
  4. Orteze Asterisk XL 650 RON https://www.olx.ro/oferta/orteze-asterisk-cell-ID9xOTR.html
  5. Am trimis un mail catre DRPCIV si mi-au spus sa citesc INFORMATII DE INTERES PUBLIC – ASISTENTA INMATRICULARI. E un document care nu specifica cazul acesta. Ma mai interesez si postez si aici cand mai aflu ceva.
  6. Nu m-am gandit sa sun la DRPCIV... Voi face asta. Acum imi dau seamna ca poate nu am fost desutl de clar. Este vorba despre o motocicleta care nu este inmatriculata in Polonia.
  7. Nu trebuie sa traduc si acte/chitante/facturi pentru ce a platit polonezul cand a importat motocicleta? Doar adeverinta aia imi trebuie pe langa contract si apoi procesul e acelasi ca la o motocicleta adusa din UE?
  8. Daca te referi la ce spuneam de motocicleta cuparata din Germania, a fost cumparata de la dealer si pretul includea TVA. Din ce mi-a spus mie, TVA-ul la o masina/moto cuparata noua din UE trebuie platit la noi, apoi te descurci tu sa iti recuperezi banii. Intrebarea mea este pentru o motocicleta uzata, cu toate taxele de import si TVA-ul platit in Polonia.
  9. Salut, Daca cumpar o motocicleta adusa din SUA cu toate taxele vamale platite intr-o tara din UE(Polonia) mai trebuie sa platesc ceva la noi? Intreb pentru ca unei cunostinte i-au cerut sa plateasca TVA-ul pentru o motocicleta noua cumparata din Germania.
  10. Poți să te uiți la Drz400. E ok pe șosea și are intervale de service mari, comparativ cu un enduro pur sânge. Se încadrează în bugetul tău,dar nu știu dacă e pentru A2
  11. betterevil

    Kawasaki Vulcan

    La schimbul următor cred că trec la 15w50 Republica să văd cum se comportă. Până atunci va ajunge la mecanic să-i fac jocul la supape și de acolo să văd ce mai e de făcut.
  12. betterevil

    Kawasaki Vulcan

    Așa aș vrea și eu să fac, doar că aici mi se pare mai complicat.
  13. betterevil

    Kawasaki Vulcan

    Are cineva o idee cam la cât să mă aștept? Așa, să nu fac preinfarct când mi-o zice
  14. betterevil

    Kawasaki Vulcan

    Nu curge deloc ulei, ăsta a fost primul lucru pe care l-am verificat. Nu prea îmi dau seama de unde să fie. Mă voi duce cu ea la mecanic cât de curând, sper să nu mă omoare costul reparației...
×
×
  • Creează nouă...