aturdoc9 Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Caut propietarul unei motociclete pt a lua certificatul fiscal al acesteia , sa o pot inmatricula .Cine ma poate ajuta cu un numar de telefon al D-lui ALEXANDRU NICOLAE SAT CIRESU NR 28 TIMIS NASCUT IN 1961 .MULTUMESC Tel meu 0729076344 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Acum nu se mai ofera fiscal, ci se pun stampile pe contractul de V-C, trebuie sa faci contract de V-C cu el si sa se duca el la Taxe si Impozite sa ia stampilele, asta daca dai de el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Berevoescu Mihai Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 Salut. Si eu am fost in situatia ta si am ajuns relativ usor la primul proprietar. Iti dau 3 variante: 1. Ai numele si adresa. Ii scrii o scrisoare in care-i explici ca ai o motocicleta care i-a apartinut si vrei s-o inmatriculezi pe numele tau. Ii dai numar de telefon sa te sune. 2. Suni la primaria Criciova (am cautat pe google si satul Ciresu apartine acestei comune). Le explici ca vrei sa dai de dl. nume_prenume din satul Ciresu. Ori obtii un numar de mobil al domnului, ori lasi numarul tau si te suna el. La tara cam toti se cunosc intre ei. https://www.ghidulprimariilor.ro/list/cityHallDetails/PRIM%C4%82RIA+CRICIOVA/117663 3. Suni la postul de politie din comuna. Le spui cine esti si ca vrei sa iei legatura cu dl nume_prenume si pentru ce. Daca dai peste un om cumsecade, te ajuta. De asemenea, politistul din comuna ii cam cunoaste pe toti. Telefon gasit pe google: 0256-335 865. Niciuna din variante nu e sigura, dar la mine a functionat varianta 3. Am lasat eu numarul meu de telefon, politistul l-a sunat pe proprietar si i l-a dat iar proprietarul m-a sunat pe mine. Totul a durat 10 minute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZZTOP Postat Mai 4, 2018 Share Postat Mai 4, 2018 elegant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Sau cauti un coleg din Lugoj la care ii dai doua beri si il rogi sa dea o fuga pana la locul faptei. Daca era pe langa Timisoara te ajutam eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Pai in schimbul berilor, depune in cont suma necesară pt benzina și aia e, faci o plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Berea era la figurat. Nu de bani duc lipsa ci de timp, sunt navetist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate