kkennyy Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 (editat) Salut, Intentionez sa fac maine o plimbare pana pe Varful Leaota, tura enduro-touring. Plecare din Brasov de dimineata, urcare pe munte din valea badenilor pe forestier, cu mici portiuni ceva mai delicate, drumul este in general foarte ok. Eu merg cu nevasta, pe un ktm 1190 adventure r. Daca doreste cineva sa ni se alature, este binevenit. de anul trecut: Zi faina, Cristi. Editat Mai 11, 2018 de kkennyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petrescu Mircea Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Frumos traseu , l-am facut anul trecut . Intoarcerea am facut-o spre Manastirea Runcu . ( nu-ti sugerez sa faci asta cu pasager ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kkennyy Postat Mai 11, 2018 Autor Share Postat Mai 11, 2018 Da, cunosc cam toate variantele de coborare si asta pe care si urcam acum e cam singura care merge in 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Sus am vazut zapada in urma cu 3 zile! Asteptam poze! Bafta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharky_boy Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 aveti cumva marcat traseul pe o harta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kkennyy Postat Mai 11, 2018 Autor Share Postat Mai 11, 2018 Salut, Asta e traseul, dus intors: http://www.movescount.com/moves/move40038509 Vedem maine ce-o fi cu zapada, cel putin pana in șa cred ca se poate urca fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Se poate continua cu iesire spre Dragoslavele ? Vad ca la un moment dat intersecteaza traseul tau un forestier care iese in Dragoslavele. Pare interesant pentru un week-end cu campare pe traseu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kkennyy Postat Mai 11, 2018 Autor Share Postat Mai 11, 2018 Sunt variante, se poate ajunge și în Fundata, dar din câte știu nu merg pentru vaci mari ca mea... Eu am bătut zona cu bicicleta, e Ft fain, cu mobra însă nu m-aș aventura în afara acestui forestier. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Ma interesa daca e forestier cat de cat. As baga tancul acolo (un Pajero) si track-uri nu am prea gasit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Momoah Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Cine are enduro, cine nu are sta si se uita la poze : )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kkennyy Postat Mai 11, 2018 Autor Share Postat Mai 11, 2018 Pe track-ul meu merge și cu 4x4.Drumul e cum se vede în prima poză. Mai la vară chiar vreau să repet tura cu foresterul. » Post actualizat in 12 May 2018 15:59 Fost. Vremea putin cam capricioasa, pe sus era ceata si se punea pe ploaie. Din pacate nu am reusit sa ajungem pe varf pentru ca la 1 km de ultima curba inainte de varf drumul a fost acoperit de zapada, probabil in urma unei avalanse de primavara. Oricum, a fost o plimbare faina, zona aia e superba pe orice fel de vreme. Cateva poze: O sa fac si un filmulet, daca e cineva interesat, pot sa las si aici. » Post actualizat in 13 May 2018 05:29 edit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Mai 13, 2018 Share Postat Mai 13, 2018 Cel putin unu e interesat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kkennyy Postat Mai 13, 2018 Autor Share Postat Mai 13, 2018 (editat) Asta ar fi <iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/vzatshFRsBo" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe> » Post actualizat in 13 May 2018 23:58 Aparent nu știu să pun link embedded către YouTube .. » Post actualizat in 14 May 2018 07:07 edit: Poate asa Editat Mai 13, 2018 de kkennyy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate